До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Категории Филтри
Изчисти всички филтри
Вид продукт
Продуктова форма
Проблем
Слънцезащитен фактор
Подходящ за
Цени:
0 2000

Фармация и здраве

Суха кожа

(8)
Сортирай по:
Козметиката на Мустела за суха кожа помага за нейната хидратиция. Възстановява естествената мекота и гладкост. Тази серия включва няколко продукта. Те са специално разработени за деликатната и чувствителна кожа на бебета и малки деца.

Mustela Нежен сапун с колд крем и пчелен восък 100 г е от продукти, които са известни със своите хидратиращи и омекотяващи свойства. Мустела сапун за бебета почиства кожата без да я изсушава. Оставя я мека и гладка.

Mustela Хидра стик с подхранващ колд крем 9.2 гр е специално създаден за майките. Той е компактен и удобен. Може да се носи в джоба, в количката, или в чантата с бебешки принадлежности.  Мустела стик се прилаага към детските бузки и зоната на около устните. Кремът, благодарение на своите съставки, подхранва кожата, като я предпазват от вредните въздействия на околната среда - студ, вятър или UV лъчи..

Mustela Сапун с колд крем 150 g е изключително щадящ към кожата на вашето бебе. Поддържа естествената хидратация. Отлично решение е за ежедневна употреба. Мустела сапун за бебета с колд крем почиства кожата и я оставя мека и гладка.

Mustela Крем за лице с колд крем 40 мл съдържа масло от жожоба и витамин F. Те подхранват кожата и я предпазват от вредните въздействия на околната среда. Редовната употреба на този крем може да помогне за възстановяване на естествената мекота и гладкост на кожата на лицето на бебетата.

Козметиката на Мустела за суха кожа е разработена с внимание към най-малките детайли. Изберете продукти Мустела от Афиа.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД