До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Изчисти всички филтри
Марки
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Фертилитет

(31)
Сортирай по:
Здравите двойки, които се опитват да заченат, имат около 20% шанс за забременяване всеки месец. След една година неуспешни опити жените под 35 годишна възраст и техните партньори се съветват да посетят специалист, който да определи дали има наличен проблем с фертилитета.

В 33% от случаите се касае за женски инфертилитет, в 33% проблемите са във фертилитета на мъжа, а в останалите случаи причината остава неизвестна.

Чести причини за нарушен фертилитет при мъжа са следните:

- намалена продукция на сперма
- проблеми с еякулацията
- нарушена функцията на спермата
- физически пречки
- травми
- хормонален дисбаланс
- хронични заболявания
- нездравословен начин на живот

Диагностицирането на инфертилитета при мъжа обикновено става чрез преглед и анализ на спермата. По време на прегледа вашият лекар ще зададе въпроси относно налични и минали заболявания, травми и операции, сексуалното развитие през пубертета, както и други фактори, които имат отношение към фертилитета. Анализът на спермата включва определяне броя на сперматозоидите, търсене на аномалии във формата и подвижността им. Възможно е да бъдат назначени и допълнителни изследвания като ултразвук, кръвни изследвания и други.

Често причината за нарушения фертилитет не може да бъде установена, но въпреки това лекарят ви може да назначи лечение, което да доведе до успешно зачеване.

Методите за лечение на инфертилитет при мъжа включват хирургия, третиране на налични инфекции, хормонално лечение, асистирани репродуктивни технологии, психотерапия.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД