За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Доставка

Скъпи клиенти,

За информация и поръчки можете да ни потърсите на телефон 0889 717 880 от понеделник до петък 09.00 до 18.00ч.

За Ваше удобство вече предлагаме опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА" при която е достатъчно да попълните само e-mail адрес и телефон и ние ще се свържем с Вас да попълним останалото.

За изпълнение на Вашата поръчка регистрирацията не е задължителна, но попълването на полета като име, адрес и телефон на получател са задължителни, освен когато преминавате през опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА".
Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат използвани единствено за изпълнение на Вашата поръчка и доставката й от куриер.

АФИА фармаси е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер 302345.

Доставката се извършва с фирма Еконт по тарифата на куриера с 24% отстъпка.
Потребителят може да заплати своята поръчка:
     - чрез наложен платеж на куриера (Еконт)  -  заплащете такса наложен платеж 1%, като  ползвате 24% отстъпка от тъаксата .
     - чрез плащане с карта - изтеглянето на сумата се осъществява в срок от една седмица след изпращането на стоката (приемаме плащания с Visa и Mastercard).
     - по банкова сметка: BG70UNCR70001520807684 в UnicreditBulbank

В случай, че клиентът избере да получи поръчката си в избрана от него аптека Афиа, заплаща стойността на място в аптеката в брой или с карта, без да дължи такса доставка.

По време на създаване на Вашата поръчка чрез интегрирания модул на Еконт, Вие можете да изберете начина на доставка и да видите стойността, която ще заплатите при получаване .

***Моля попълвайте коректно адреса за доставка, защото товарителницата на Еконт се генерира автоматично от Вашата поръчка!

Ако продуктът изисква специално транспортиране в хладилна чанта, към стойността на поръчката се прибавят 4,00лв. по тарифата на Еконт. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента. Таксата се начислява и за поръчки, за които клиента получава безплатна доставка.

За да видите точно колко ще струва поръчката Ви е нужно да попълните полетата град, пощенски код и адрес в интегрираният модул на Еконт.

Разходите по доставката при плащания с карта и плащане с наложен платеж са за сметка на купувача и се включват в сумата на поръчката.

Цени на доставка за поръчки до 1кг:

ДО ОФИС НА ЕКОНТ: 3.88 лв
ДО АДРЕС НА КЛИЕНТ: 4.89 лв
ДО АДРЕС НА КЛИЕНТ (в населени места без офис на Еконт): 6.04 лв

Посочените цени са с включено ДДС. Към сумата на доставка се добавя 1% наложен платеж от стойността на поръчката.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: при поръчки над 49 лв, до 1 кг и при поръчки над 100 лв до 2 кг.

Поръчките, постъпили до 12,00 часа се изпълняват същия ден и клиентът ги получава на следващия ден.
Поръчките, постъпили след 12,00 часа се изпълняват на следващия ден и клиентът ги получава на по-следващия ден.
Поръчките, постъпили след 12,00 часа в петък, в събота или неделя се изпълняват в понеделник и се получават във вторник.

Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС.
Цените и отстъпките  на всички артикули в онлайн аптека Afya pharmacy важат само за поръчки направени онлайн.

Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales@afya-pharmacy.bg

Афиа фармаси ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни Афиа фармаси ЕООД уведомява потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Ако доставените продукти са с причинени по време на транспорта дефекти, е необходимо клиента да уведоми по възможност незабавно Афиа фармаси. Така Афиа фармаси получава възможност да рекламира дефектите пред извършилото доставката дружество или пред застрахователната фирма. Ако клиентът не уведоми за настъпилите при транспортирането дефекти, то това не накърнява по никакъв начин неговото законово регламентирано право на рекламация.
За да изпълни поръчката по възможно най-добър начин, Афиа фармаси предоставя електронния адрес и телефонния номер на клиента на съответния доставчик. Препращането на тази информация е неотменна съставна част на договорните отношения с Афиа фармаси. В това отношение клиентът няма право на избор, респективно на възражение.

Моля, вижте Общи условия подробно