До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, важи:
- при поръчки над 58 лв, до 2 кг;
- при поръчки над 100 лв, до 5 кг.

Цените, които даваме за доставка и за наложен платеж, са по действащата тарифа на куриерска фирма "Спиди".

При тегло
Цена на доставка
до офис на Спиди
Цена на доставка
до адрес на клиента
за пратки до 2 кг 3,99 лв 4,90 лв
за пратки над 2 до 5 кг 4,90 лв 6,90 лв
за пратки над 5 до 10 кг 6,90 лв 9,90 лв
за пратки над 10 до 20 кг 8,90 лв 14,90 лв


При по-големи пратки, както и за населени места, в които няма офис на куриерска фирма Спиди, сумата за доставка, ще бъде визуализирана в действителна стойност, след попълване на данните за местоположение и преди финализиране на конкретната поръчка.

Всички посочени цени са с включен ДДС.
Важно: разходите, по доставка на продуктите, са за сметка на купувача. Тези разходи се включват в сумата на поръчката.

Когато продуктите са специфични, при които се изисква специално транспортиране в хладилна чанта, тогава към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на Спиди. Тази специална такса се заплаща отделно. Тя е посочена в товарителницата на куриерска фирма Спиди и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.

Когато поръчката се получава в избрана от клиента аптека Афиа, тогава стойността се заплаща на място в конкретната аптека в брой или с карта. Не се дължи такса доставка. Ще бъдете уведомени от наш служител, когато сме готови да изпълним поръчката. Срок за получаване след обаждане: 4 дни.

Когато адресът на получаване на пратката е въведен грешно,  или е непълен, то е възможно модулът на куриерска фирма Спиди да не отчете стойността на доставката.

След финализиране на поръчката, на електронната поща, която е посочена в заявката, ще получите съобщение, което съдържа информацията по конкретната заявка, без телефонно обаждане.

При изпращане на Вашата поръчка, Вие ще получите ново съобщение на e-mail адреса, посочен в поръчката, съдържащо номера на товарителницата и подробности за поръчката.

Вашата поръчка ще бъде изпратена още същия ден (в случай, че е постъпила при нас до 12:00 ч. на обяд) или на следвашия ден (за поръчки, постъпили след 12:00 часа на обяд) при наличност на продуктите, които желаете да закупите. Поръчките, постъпили след 12:00 часа в петък, в събота или неделя се изпълняват в понеделник и се получават във вторник.

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни Афиа Фарма ЕООД уведомява потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.
В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.
Възстановяване на сумите по отказани поръчки се извършва чрез превод по сметката на клиента в срок до 14 работни дни.

За продукти в промоция е възможно да има ограничения в количествата.

За изпълнение на Вашата поръчка не се изисква задължително регистрация. В същото време, коректното попълване на изискваните полета като име, адрес и телефон на получател са задължителни. Изключение правят случаите, в които преминавате през опцията "ОПРОСТЕНА ПОРЪЧКА".

Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат използвани единствено за изпълнение на Вашата поръчка и доставката й от куриер.

Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС, освен ако в конкретния продукт не е посочено друго.

Цените и отстъпките  на всички продукти (артикули) в онлайн аптека Afya pharmacy, важат само за поръчки, които са направени онлайн.

Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales@afya-pharmacy.bg

Афиа фарма ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни Афиа фарма ЕООД уведомява потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Ако доставените продукти са с причинени по време на транспорта дефекти, е необходимо клиента да уведоми по възможност незабавно Афиа фарма. Така Афиа фарма получава възможност да рекламира дефектите пред извършилото доставката дружество или пред застрахователната фирма. Ако клиентът не уведоми за настъпилите при транспортирането дефекти, то това не накърнява по никакъв начин неговото законово регламентирано право на рекламация.
За да изпълни поръчката по възможно най-добър начин, Афиа фарма предоставя електронния адрес и телефонния номер на клиента на съответния доставчик. Препращането на тази информация е неотменна съставна част на договорните отношения с Афиа фарма. В това отношение клиентът няма право на избор, респективно на възражение.

Моля, вижте Общи условия подробно

debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД