До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Изчисти всички филтри
Марки
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Еректилна дисфункция

(14)
Сортирай по:

Еректилна дисфункция е неспособност за получаване и поддържане на ерекция.

На всеки мъж се случва от време на време да не е във форма, но ако състоянието се повтаря твърде често или е постоянно, може да е сигнал за друг здравословен проблем.

Независимо колко често се случва на един мъж да има нарушения с ерекцията, това обикновено води до ниско самочувствие и би могло да се отрази на отношенията с партньора.

Причините за еректилна дисфункция са много и разнообразни – високо кръвно налягане, диабет, злоупотреба с алкохол или цигари, хормонален дисбаланс, травма на пениса, простатата, пикочния мехур и таза са само част от тях. Не винаги еректилната дисфункция се дължи на физически причина. Понякога се касае за стрес, депресия, безпокойство, ниско самочувствие. Някои медикаменти също затрудняват получаването на ерекция.

Някои мъже смятат, че еректилната дисфункция е свързана с възрастта, но това не е така. В по-напреднала възраст е възможно да ви е по-трудно да получите ерекция и тя да не е така твърда, но това не означава еректилна дисфункция. Всъщност, състоянието може да настъпи на всяка една възраст.

Лечението на еректилната дисфункция е в зависимост от причините за нея. Съществуват медикаменти под различни форми, които засилват кръвоснабдяването на пениса и подпомагат поддържането на ерекция.

Вашият лекар може да ви посъветва да промените начина си на живот – да се откажете от някои вредни навици и да придобиете здравословни такива, като например редовен спорт. В някои случаи е необходимо да се прибегне до психологическо лечение.

Съществува и хирургично лечение на еректилната дисфункция, което се изразява в поставяне на импланти или операция на съдовете на пениса, но те носят риск от усложнения, затова към тях се прибягва само в краен случай.

 

debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД