До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Изчисти всички филтри
Марки
Вид продукт
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Тестове за бременност и овулация

(6)
Сортирай по:
Тестовете за бременност и овулация са необходим арсенал за всяка жена, която е решила да зачене, а понякога и за тези, които се опитват да се предпазят от забременяване.

Тестовете за овулация стават все по-популярни предвид нарастващата нужда от контрол на фертилитета. На някои жени им отнема доста време, докато опознаят овулацията си и успеят да забременеят. От друга страна тестовете за овулация са полезно помощно средство, ако се опитвате да забременеете. Отчитайки покачването на специфични хормони, те предсказват предстоящо отделяне на яйцеклетка, която ще бъде годна за оплождане в следващите двайсет до двайсет и четири часа.

Ако успешно сте засекли овулацията си с помощта на тест за овулация, вероятно скоро ще имате нужда от тест за бременност. От най-ранния момент на зачеването тялото ви започва да се променя. Една от тези най-първи промени е отделянето на хормона на бременността – човешкия хорионгонадотропин (ЧХГ), който може да бъде засечен в кръвта и в урината ви.

Количеството на ЧХГ непрекъснато се увеличава, достигайки максимална стойност около осма – десета седмица. Именно благодарение на него тестовете за бременност могат да засекат налична бременност. Когато урината на бременната жена влезе в контакт с теста за бременност, той отчита наличието на хормон на бременността, ЧХГ, и се появяват двете чертички. Съответно, ако няма бременност, няма ЧХГ и тестът за бременност остава отрицателен.

Бременността е променящо живота събитие за всяка една жена, затова към нея трябва да се подхожда отговорно и разумно. Грижете се за доброто си сексуално здраве, бъдете информирани и не се колебайте да се възползвате от всички изобретения на съвременната медицина като тестовете за бременност и овулация, за да опознавате и следите собственото си тяло. 
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД