До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Категории
Изчисти всички филтри
Марки
Оферти
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Храносмилателни проблеми

(10)
Сортирай по:

 Храните в ежедневното ни меню

Мазните храни. Организмът се затруднява да ги преработи и усвои, ако страда от хронично повишена киселинност. И така те се отлагат в тялото под формата на тлъстини. Сигурен белег за проблеми с преработването на мазнините е например прекомерното омазняване на косата и на кожата или обратното – силно понижената  мастна секреция, тоест много суха кожа и коса. Тялото обаче разполага с естесвена защита срещу лошото усвояване на мазнините и повишената киселинност. Това е натриевият фосфат (Шуслерова сол №9), който е известен още и като „Шуслерова сода”. Лекува киселини, ускорява метаболизма, подобрява функциите на отделителната система.

При киселини/тежест след  ядене: Разтворете 10 таблетки от сол №9 в гореща вода. Изпийте течността на малки глътки.

Газообразуващите храни. Не винаги обаче само те са виновни за газовете и подуването на стомаха. За да могат да се преработят, е много важна гладката мускулатура. За функционирането й е необходим магнезий, който я поддържа във форма. Тук проблемът е, че магнезият е минерал, който организмът губи много лесно (при стрес, изпотяване). Затова е необходим прием на магнезиев фосфат (Шуслерова сол №7), който лекува спазми на мускулите.

При газове/подуване на стомаха: Разтворете 10 таблетки от сол №7 в гореща вода. Изпийте течността на малки глътки.

Алкохолът. Типичен признак за проблем с преработването на алкохола е зачервяването на носа. Това показва, че черният дроб не е в състояние да се справи с вредните вещества, защото в  тялото има изразен дефицит на натриев сулфат (Шуслерова сол №10), който спасява тъканите от вредните токсини и улеснява работата на отделителната система.

При главоболие/махмурлук: Разтворете 10 таблетки от сол №10 и още толкова от сол №4 в гореща вода и изпийте течността на малки глътки. При необходимост повторете.

Каквото и меню да изберете добавете към него няколко храни-лекарства. Те са богати на необходимите минерални соли, подпомагащи преработването на храната и детоксикацията на тялото. Това са копър (Шуслерова сол №9), чесън (Шуслерова сол №7), ябълки (Шуслерова сол №6) и спанак (Шуслерова сол №10).

debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД