До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри Филтри
Категории
Изчисти всички филтри
Марки
Вид продукт
Продуктова форма
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Презервативи и лубриканти

(42)
Сортирай по:
Презервативите имат две основни задачи. Първата е да осигурят механична бариера срещу навлизането на сперматозоидите в матката и по този начин да предотвратят оплождане. Втората задача е да намалят риска от предаване и заразяване с полово предавани инфекции. В допълнение презервативът намалява усещането (ако искате да издържите малко по-дълго) и подобрява преживяването (ако използвате специален презерватив).

Повечето презервативи са от латекс (гума) и могат да съдържат или не спермициди – вещества, които затрудняват придвижването на сперматозоидите. За страдащите от алергия към латекс има и нелатексови презервативи на базата на полиуретран и полиизопрен.

Разнообразието от презервативи на пазара е огромно. То включва презервативи с релеф, които би трябва да увеличат удоволствието, презервативи с аромат за по-добър орален секс, както и флуоресцентни кондоми.

Размерите също са разнообразни, а и освен това съществуват и женски презервативи, които действат на идентичен принцип, но мястото на поставяне е друго.

Някои двойки твърдят, че презервативът отнема от удоволствието от секса. Добавянето на допълнително количество лубрикант определено може да помогне в този случай, правейки преживяването по-комфортно и естествено на усет. Макар и презервативите да са с лубрикант, той обикновено е концентриран в областта на върха и е крайно недостатъчен.

Независимо от причината и дали използвате презервативи или не, липсата на достатъчно овлажняване по време на секс създава неудобство и болка. Повечето жени отчитат значително увеличаване на удоволствието от секс при употреба на допълнително лубрикант.

Лубрикантите са най-общо два вида: на водна основа (доста са хлъзгави, може да се наложи да нанасяте по няколко пъти и се отмиват с вода) и на силиконова основа (могат да се използват във вода). От там нататък следва огромното разнообразие – възбуждащи лубриканти, които създават усещане за изтръпване или затопляне, ароматизирани лубриканти (има и органични), понижаващи усещането лубриканти с цел увеличаване издръжливостта на мъжа, и редица други.

Благодарение на разнообразието от продукти на пазара практикуването на задоволяващ и безопасен секс е напълно възможно.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД