До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

С пълно, ама не и с подуто коремче през лятото

С пълно, ама не и с подуто коремче през лятото
Сладолед, пържена цаца с картофки, студена бира, разхлаждащо коктейлче… Определено има толкова изкушения през лятото. Искате да опитате от всички тях, но коремът ви се подува и от най-малката хапка?

Причина за това са както нездравословни хранителни навици и липса на достатъчно физическа активност, така и слабости в процеса на храносмилане, последвани от редица неприятни симптоми.

Разстроената първа чакра води до проблеми с храносмилането

Подкрепете храносмилането с ГАСТРИТОЛ, за да ви е по-леко и приятно на стомаха!

Гастритол е лекарствен продукт на растителна основа при храносмилателни проблеми и функционални стомашно-чревни нарушения като функционална диспепсия и синдром на раздразненото дебело черво. Повлиява бързо болка, тежест, киселини, подуване, газове, стомашно-чревни спазми, нарушена чревна перисталтика.

Гастритол съдържа 3 горчиви билки - горчив пелин, пресечка и пищялка, които стимулират производството на жлъчен сок и ускоряват процеса на храносмилане. Известно е, че горчивите вещества започват своето действие още в устната кухина  – колкото по-горчив е вкусът на това, което приемаме, толкова повече слюнка се отделя. А заедно с това се задвижва продукцията на сок от стомашната, жлъчната и задстомашната жлеза. Горчивите вещества действат и като естествена регулатор на апетита и намаляват силния глад за сладки храни.

Гастритол съдържа още пачи очиболец, сладник и лайка – билки, добре познати още от древността с ефекта си при стомашно-чревни оплаквания. Комбинацията от всички тези лековити растения прави лекарството особено ефективно за укрепване на естествения процес на храносмилане, като стимулира секрецията на храносмилателните сокове и регулира перисталтиката. Това допринася за по-добро усвояване на хранителните вещества от организма.

Знаем ли всичко за гастрита?

Гастритол е подходящ за възрастни и деца над 12 години, като е препоръчително да бъдат приемани по 30 капки 3 пъти дневно, разтворени в чаша топла вода.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД