До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Признаци, че страдате от ниска честота на вибрациите

Признаци, че страдате от ниска честота на вибрациите
Ниските вибрации се свързват с ниско енергийно ниво и негативни, потискащи емоции. Някои от следните емоции срещат ли се често във вашия живот?

Гняв, Ревност, Огорчение, Песимизъм, Вина... Ако често попадате в капана на подобни емоции, може би наистина страдате от ниски вибрации.

А какво са високите вибрации?

Да кажем, че когато срещнете някого с високи вибрации, веднага ще го разберете. Тези хора често се усмихват, имат позитивно отношение към живота и всичко просто грейва около тях.

Как да разкараме лошото настроение от живота си моментално

Ако искате и вие да бъдете този човек, може да пробвате следните 4 начина за повишаване на вибрациите си:

1. Следете настроението си.

Щастливи ли сте? Пълни с енергия? Ентусиазирани? Или сте депресирани, летаргични, сърдити, ядосани? Персистиращите негативни емоции сигнализират лоши вибрации. Добрата новина е, че имате сила да промените настроението си.

Не отричайте негативните си настроения. Просто се опитайте да ги промените. Те са временни изживявания и това е всичко. Вие не сте тях. Не казвайте „аз съм тъжен“ или „аз съм гневен“. Вместо това кажете „чувствам се тъжен“.

Често самото назоваване, че се чувстване по определен начин, премахва фокуса върху проблема и ви става по-лесно да минете през него и да го елиминирате. Ако се фокусирате върху проблема, чувствата остават, но ако се фокусирате върху усещането и не му придадете психическа енергия, то просто ще изчезне.

Изводът? Усмихвайте се!

Дори фалшивата усмивка научно доказано подобрява настроението, ако я задържите поне 2 минути.

2. Следете резултатите си.

Високите вибрации водят до положителни резултати. Ако всичко ви е било добре и изведнъж тръгне надолу, вероятно вибрациите ви са се понижили.

Имайте предвид, че текущите ви обстоятелства често са резултат от предишни вибрации и е възможно все още да се справяте с остатъци от стари вибрации.

Бъдете търпеливи, поддържайте вибрациите си възможно най-високи и нещата отново ще тръгнат в положителна посока.

3. Следете ума си.

Менталните процеси директно се повлияват от вибрациите.

Високите вибрации се проявяват с остър ум, бързо учене, добра памет, лесно намиране на решения, висока креативност.

Вдъхновявайте артиста във вас. Играйте! Направете нещо, което обичате да правите и което няма нищо общо с отговорностите. Стимулирайте ума си с любими активности, докато не се почувствате по-добре. Няма да отнеме много време.

4. Следете тялото си.

Тялото ви е отражение на честотата на вибрациите ви. Главоболия, умора, храносмилателни проблеми, кожни проблеми, нарушен сън, ниско либидо, чести боледувания са все симптоми на ниски вибрации.

Слушайте какво ви казва тялото ви. Може би сте свикнали да се чувствате депресирани и стресирани и дори вече не обръщане внимание на тези усещания? Но тялото ви не е свикнало с тях. То ще им отговори с умора, нарушен сън и други оплаквания. Не ги подминавайте с лека ръка.

Повишете вибрациите си чрез промяна в нагласата си и подкрепяйте тялото си с добра храна, тренировка и почивка.

5. Следете дома си.

Вашият дом също е физическо отражение на това, което се случва с енергията ви.

Например, някой, който е твърде обзет от негативни емоции, често ще неглижира дома си, защото просто не може да се справи с още едно нещо. Ниските енергии го карат да се чувства комфортно сред безпорядък и мръсотия.

Разболяват ли ни потиснатите емоции и как да ги балансираме?

Често е много успокояващо и енергизиращо да почистите дома. Представете си, че чрез изчистването на дома, изчиствате и енергийното си поле от негативизъм.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД