До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Течен термометър - цветен, безвреден и удобен

Течен термометър - цветен, безвреден и удобен
Меренето на температурата понякога е нелека задача, особено ако насреща си имате малко дете. Сега обаче има вариант да следите температурата постоянно, без дори да се налага да използвате устройство.

Течен термометър позволява продължително наблюдение на промяната в телесната температура с точност до 0,1°С.

Нанася се изключително лесно като единственото условие е да го нанасяме върху суха и чиста кожа, без следи от грим, кремове или други продукти. Препоръчителни места са горната част на шията (под ухото) и от вътрешната страна на китките.


Веднъж нанесен върху кожата течният термометър е устойчив в продължение на 8-24 ч.

Този течен термометър всъщност представлява термохромен пигмент – цвят, който се променя в зависимост от топлината на кожата. До 37°С цветът му е черен, до 37,5 °С – виолетов, над 37,6 °С – розов.

Ако забележите промяна в изходния черен цвят, това значи, че температурата е повишена. В този случай е препоръчително да я проверите с обикновен термометър.

Понякога е възможно цветът на течния термометър да се промени под влияние на външни фактори като слънчева светлина, струя топъл въздух или топла вода. След отстраняване на действащия фактор цветът на пигмента се връща до изходния.

Всичко, което трябва да знаете за безконтактните термометриПростуда в жегите и как да се справим с нея


Този течен термометър е иновативен продукт, който позволява да следите телесната си температура по всяко време на денонощието. Не забравяйте, че тя може да варира през деня, в зависимост от физическата ни активност, както и под влияние на различни външни и вътрешни фактори без това да означава непременно патология.

Пигментът в течния термометър е напълно безвреден за организма и лесно се отстранява от кожата с помощта на суха кърпа или вода.

Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД