До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Простуда в жегите и как да се справим с нея

Простуда в жегите и как да се справим с нея
Простуда през този сезон? Никакъв шанс!” – биха си казали много от вас. Та нали сега е лято – най-здравословното време на годината. Да, ама не!

Грип или настинка?

Простудата или настинката, както обикновено ги наричаме в ежедневието, са всъщност вирусни инфекции. А за вирусите почивка няма дори и през лятото и те са готови да атакуват по всяко време и на всяко място! И вместо да се наслаждаваме на хубавите летни моменти, често заради тях се налага да се борим с висока температура, хрема, болки в гърлото, кашлица или стомашно-чревно неразположение.

Инфлубой е новия супергерой срещу вирусите!

Инфлубой се сражава смело с вирусите на настинките и грипа, които непрекъснато ни обкръжават. Неговите суперсили са скрити в Инфлуцид, който е и неговият супердом.

Благодарение на Инфлубой, Инфлуцид бързо побеждава симптомите на вирусните инфекции - хрема, кашлица, главоболие, висока температура, втрисане, мускулни болки, отпадналост. Съкращава времето за боледуване и предпазва от усложнения. При това е подходящ за цялото семейство, дори за деца над 1 година, бременни и кърмещи жени. И винаги трябва да присъства в домашната аптечка!

Начин на прием:

При ОСТРО СЪСТОЯНИЕ възрастни приемат по 1 таблетка на всеки час, а деца под 12 години – по 1 таблетка на всеки 2 часа.

Хомеопатия и Шуслерови соли при грип и настинка

След подобрение на симптомите – 3 х 1 таблетка дневно в продължение на още 1 седмица, което е важно, за да се избегне повторна поява на инфекцията.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД