За Въпроси: +359 889 717 880
За Въпроси: +359 889 717 880
Специалист споделя петте „секс упражнения“ за мъже

Специалист споделя петте „секс упражнения“ за мъже
Знаете, че тренировките са добре за здравето, но наясно ли сте, че те могат значително да подобрят сексуалния ви живот?

„Тренировка 3-4 пъти седмично подобряват сексуалната техника, гъвкавост и издръжливост,“ каза Пийт Маккал, медицински специалист.

Кои са тези упражнения? Маккал нарича следните пет „секс упражненията“:

Секс упражнение № 1: Вдигане на тежести

„Вдигането на тежести кара тялото да образува тестостерон, който лежи в основата на мъжкия секс нагон,“ казва Маккал, който препоръчва такива тежести, които ви изморяват на десетото повторение. За подобряване на сексуалния живот правете лицеви опори и коремни преси. Тези упражнения засилват раменете, гръдния кош и корема.

Тренировката има по-добър ефект върху настроението на мъжете?

Секс упражнение № 2: Кегел

Упражненията на Кегел са добри за мъже, защото подобряват издръжливостта и контрола върху мускулатурата на тазовото дъно. „Мъжете могат да използват упражненията, за да забавят еякулацията си точно преди оргазъм като контрахират тези мускули,“ казва Маккал.

Секс упражнение № 3: Йога

Искате ли да разнообразите сексуалния си живот с някои нови пози? Йогата ще ви позволи да поставяте тялото си в нестандартни пози за максимално удоволствие по време на сношение. Йога увеличава гъвкавостта и издръжливостта.

Три начина, по които тренировките помагат на простатата
 
Секс упражнение № 4: Бързо ходене

В едно проучване на Харвард е установено, че аеробните упражнение при мъже над 50 год. възраст намаляват с 30% риска от еректилна дисфункция.

По-точно, според друго проучване, активното изгаряне на поне 200 калории на ден значително намалява риска от еректилна дисфункция. Бързото ходене, тичането и други аеробни активности подобряват кръвоснабдяването на пениса, което се изразява в по-качествени ерекции.
 
Секс упражнение № 5: Плуване
 
„Плуване поне 30 минути 3 пъти седмично увеличава сексуалната издръжливост.“

Плуването е и чудесна активност за редуциране на телесното тегло. Проучване сред 110 мъже със затлъстяване установява, че редуцирането на телесното тегло само с 10% подобрява сексуалната функция при 1/3 от мъжете.

3 неща за здравето, които мъжете могат да научат от женитеАлергията към козметика и парфюми може да бъде предотвратена Алергията към козметика и парфюми може да бъде предотвратена Може да ви прозвучи странно, но не на всички хора им допада да използват парфюми и козметични продукти. Подробно
Как диабетът влияе върху здравето на очите? Как диабетът влияе върху здравето на очите? Високата кръвна захар може да доведе до проблеми като замъглено зрение, катаракта, глаукома, ретинопатия. Статистически погледнато, диабетът е водеща причина за слепота във възрастта 20-74 години. Подробно
Учени лекуват паник атаките с „безопасни сигнали“ Учени лекуват паник атаките с „безопасни сигнали“
Хората с безпокойство могат да развият паническо разстройство, което се изразява в спонтанно чувство за безпокойство, страх, приближаваща опасност.
Подробно
Рисковете, които крие неправилната употреба на контактни лещи Рисковете, които крие неправилната употреба на контактни лещи Контактните лещи могат да доведат до сериозни здравни последици, ако не бъдат използвани правилно.  Подробно
Любопитни факти за очите, които не сте чували досега Любопитни факти за очите, които не сте чували досега Очите са невероятен орган, способен да прави забележителни неща, за които може би не сте чували досега, като например впечатляващото им умение да се самолекуват и не само. Подробно
Високо кръвно налягане и влиянието му върху очите Високо кръвно налягане и влиянието му върху очите
Освен че води до сърдечни и бъбречни проблеми, нелекуваното високо кръвно налягане може да засегне зрението и да причини очни заболявания. Артериалната хипертония води до увреда на кръвоносните съдове в ретината – областта в задната част на окото, където образите се фокусират.
Подробно