За Въпроси: +359 889 717 880
За Въпроси: +359 889 717 880
Какво е да обичаш зодия ЛЪВ

Какво е да обичаш зодия ЛЪВ
Никой не би обвинил Лъва в срамежливост. Наречете го самочувствие. Наречете го его. Като величие сред зодиакалните знаци, както и като знак, управляван от Слънцето – с други думи Центъра на вселената – Лъва изисква внимание, уважение и страст. Те са интелигентни, хитри, изобретателни и силни и изискват същото от този, който се опита да ги заплени в романтичен смисъл.

Ето 6 истини какво е да обичаш някой, носещ величествената зодия ЛЪВ.

1. Те са упорити.
Лъва е огнен знак, което значи, че са горди и често малко своенравни. Търсят стабилност и не обичат да им се опонира. 
Разбира се, в една връзка винаги има несъгласия, но когато изразявате своето, бъдете сигурни, че го правите мило и неосъдително иначе ноктите може да се покажат.

2. Имат его.
И независимо от уверената им външност, то лесно може да бъде наранено.

Лъвовете обичат да им се възхищават и да бъдат хвалени за своята уникалност и креативност, което значи че вие ТРЯБВА да го правите.

3. Игриви са и обичат да се закачат.
Лъвовете са забавни и наблюдателни. Обичат да се правят безобидни шеги, за да ви накарат да се усмихнете. С други думи – ако искате да бъдете с Лъв, трябва да можете да поемате шеги и да правите такива.

4. Виждат под повърхността.
Комплиментите ще ви помогнат, но фалшивите комплименти и игричките ще ви изхвърлят тотално от голямата игра. Ако не сте искрени, те ще ви надушат от километри.

5. Нямат време за загубеняци.
Лъвовете са бързи, умни, забавни, много социални и търсят подобен партньор. Ако изглеждате несигурни в себе си, това би ги отблъснало незабавно.

6. Имат нужда от лично пространство.
Лъвовете са независими и имат нужда от партньор, който също е толкова независим. Искат  партньорът да ги насочва, но не и да ги контролира.

 Алергията към козметика и парфюми може да бъде предотвратена Алергията към козметика и парфюми може да бъде предотвратена Може да ви прозвучи странно, но не на всички хора им допада да използват парфюми и козметични продукти. Подробно
Как диабетът влияе върху здравето на очите? Как диабетът влияе върху здравето на очите? Високата кръвна захар може да доведе до проблеми като замъглено зрение, катаракта, глаукома, ретинопатия. Статистически погледнато, диабетът е водеща причина за слепота във възрастта 20-74 години. Подробно
Учени лекуват паник атаките с „безопасни сигнали“ Учени лекуват паник атаките с „безопасни сигнали“
Хората с безпокойство могат да развият паническо разстройство, което се изразява в спонтанно чувство за безпокойство, страх, приближаваща опасност.
Подробно
Рисковете, които крие неправилната употреба на контактни лещи Рисковете, които крие неправилната употреба на контактни лещи Контактните лещи могат да доведат до сериозни здравни последици, ако не бъдат използвани правилно.  Подробно
Любопитни факти за очите, които не сте чували досега Любопитни факти за очите, които не сте чували досега Очите са невероятен орган, способен да прави забележителни неща, за които може би не сте чували досега, като например впечатляващото им умение да се самолекуват и не само. Подробно
Високо кръвно налягане и влиянието му върху очите Високо кръвно налягане и влиянието му върху очите
Освен че води до сърдечни и бъбречни проблеми, нелекуваното високо кръвно налягане може да засегне зрението и да причини очни заболявания. Артериалната хипертония води до увреда на кръвоносните съдове в ретината – областта в задната част на окото, където образите се фокусират.
Подробно