До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Тройна формула от Vitaslim за борба с килограмите

Тройна формула от Vitaslim за борба с килограмите
Перфектната визия е мечта не само на много жени, а и на някои мъже. И пътят към нея минава през идеалната фигура. Всеки има по някой и друг натрупан килограм в излишък и в някакъв момент пристъпва към някоя диета за отслабване, прочетена в нета или препоръчана от приятел. За да бъде успешно, отслабването трябва да е приятно и да не води до изтощение на организма. При хората с напрегнато ежедневие, е важно спазването на диета да не увеличава напрежението, за да може да се постигне положителен резултат.

Хранителните навици, които пречат на отслабването

Не всеки човек е толкова стриктен и постоянен, за да брои ежедневно калориите, които приема и да се придържа към определен режим с конкретни количества храна, която да приема в определени часове. А някои смятат, че за да свалят излишните килограми трябва да гладуват, което е съвършено грешно. Така метаболизмът ни става още по-бавен и докато гладуваме уж отслабваме, но щом започнем да ядем нормално, килограмите се връщат обратно.

Затова започвайки диета, помислете да включите в битката помощник на Ваша страна – Vitaslim. Продуктите на Vitaslim представляват биоактивна течна формула за максимален ефект. Комбинирайки изцяло природни съставки без всякакъв вид термична или химична обработка, с патентованата технология LICAPSTM Vitaslim отговаря на съвременните изисквания за здравословно отслабване. Тяхното действие е съобразено с естествените процеси в тялото. Успешното справяне с излишните килограми с Vitaslim е предпоставка за подобряване на здравето и избягване на редица здравни проблеми, свързани с наднорменото тегло.

Vitaslim се предлага в три разновидности Vitaslim LINE, Vitaslim LIGHT и Vitaslim DREN. Така можете да изберете най-подходящият за Вас продукт, в зависимост от спецификата на Вашия организъм и целта, която искате да постигнете. Също така можете и да комбинирате продуктите за по-бърз ефект. Ето какво представлява всеки от тях:

Vitaslim LINE е единственият продукт за отслабване, който действа концентрирано върху проблемните зони – бедра, талия и ханш. Той осигурява трайно и здравословно отслабване с фино изчистване на подкожните мазнини. Балансира обменните процеси в организма, което осигурява задържане на постигнатото тегло задълго и съдейства за избягването на йо-йо ефекта. Работи максимално добре, когато се съчетае с повече движение. Уникалната комбинация от четири природни съставки във Vitaslim LINE подобрява метаболизма и обмяната на веществата.

Vitaslim LIGHT е най-лесният начин за справяне с килограмите. Той осигурява двойно по-бързо редуциране на теглото без драстични промени в начина на живот. Vitaslim LIGHT потиска чувството на глад и така ефективно предпазва от преяждане. Засилва усещането за ситост и балансира храненето. Активните съставки в него подобряват метаболизма и обмяната на веществата и ускоряват топенето на подкожните мастни натрупвания.

Vitaslim DREN осигурява най-съвременния подход за намаляване на теглото. Той работи чрез елиминиране на излишните вещества, складирани в организма. Освобождава тялото от задържаните течности и осигурява чувство на лекота и комфорт. Благодарение на специално подбраните билкови екстракти Vitaslim DREN ефективно подпомага дейността на пикочо-отделителната система и благоприятства нормалната ѝ функция. Той видимо изглажда натрупания целулит и намалявайки подкожните мазнини, той полира проблемните участъци и кожата там става стегната и тонизирана.

Продуктите Vitaslim успешно се прилагат както при мъже, така и при жени и водят до невероятни резултати.

Можем ли да ядем спагети, докато сме на диета за отслабване

Още една причина да изберете Vitaslim – до края на месец юли можете да закупите всеки от трите продукта Vitaslim от Аптеки Афиа на изключителна промоционална цена с отстъпка -30%. Отстъпката важи независимо дали ще посетите избрана Аптека Афиа на място или ще предпочетете удобството на онлайн пазаруването от сайта на Афиа.

Очакваме Ви!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД