До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Първа Помощ при храносмилателни проблеми

Първа Помощ при храносмилателни проблеми
Храносмилателните проблеми са често срещани през летните месеци и в много случаи нарушават нашето ежедневие, създавайки ни дискомфорт и невъзможност да участваме активно в дейностите, с които сме заети. Независимо дали причините са вследствие на вирус, хранително натравяне след прием на непрясна храна или непоносимост към непознати храни, симптоми като подуване на корема, подуване, болки, спазми, газове в червата, запек или диария, киселини, гадене, повръщане, са налице. Неправилното и нездравословно хранене, както и стресът, също допринасят за затруднения в храносмилането на приетата храна.

Негативните емоции могат да предизвикат проблеми със стомаха

Един от водещите световни производители в сферата на хомеопатията DHU предлага ефективно решение при подобни смущения в храносмилателната система. Това е Окубака. Окубака е хомеопатичен медикамент при заболявания на стомаха и на чревния тракт. Наричат го още "хомеопатичен пробиотик". Предлага се в няколко потенции D6, D30 и D1000.

Окубака D6 действа ефективно при оплаквания като: гадене, повръщане, диария, стомашна и коремна болка с подуване на корема или киселини в стомаха.

Окубака D6 За ПЪРВА ПОМОЩ при:
- Остри гастроентерити с повръщане и/или диария
- Храносмилателни проблеми след прием на храна, която не е била прясна
- Непоносимост към непознати храни, особено по време на път
- Хранително натравяне
- За детоксикация при прием на антибиотици или друго лекарствено натоварване

При остри симптоми:
по 1 доза (10 глобули) Окубака D6 – първоначално на всеки час, след подобрение - на всеки 2 часа. На втория ден – на всеки 2 до 3 часа, а от третия – 3 пъти дневно до пълно оздравяване.

Превантивно:
Може да се взема профилактично (3 пъти дневно по 10 глобули за 1 седмица преди предстоящо пътуване) или преди хранене навън (еднократно по 1 доза), когато не сте сигурни в качеството на храната или поносимостта си към нея.

За детокс при медикаментозно натоварване:
2 пъти дневно по 1 доза Окубака D6. Стандарт в немската хомеопатична школа е приемът на Окубака да започне заедно с антибиотичното лечение и да продължи поне 10 дни след спиране на приема на антибиотик.

Домашни лекове за разстроен стомах

Окубака D6, както и останалите видове хомеопатични монопрепарати и комбинации на DHU можете да закипите на преференциални ексклузивни цени от Аптеки Афиа. Изберете от тук коя е най-близката наша аптека. За тези от Вас, които предпочитат да пазаруват онлайн, посетете сайта на Афиа, където ще откриете многобройните ни предложения за хомеопатични медикаменти, произведени от DHU, на атрактивни цени.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД