До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Какви типове мъже искат подсъзнателно жените

Какви типове мъже искат подсъзнателно жените
Според науката жените просто са склонни да залитат по определен тип мъже.

Кой е този тип? Отговорът може да бъде дори по-очевиден, отколкото някога сте предполагали. 

Мъже, които карат бързи коли

Изследванията показват, че жените могат подсъзнателно да променят възприятието си за даден мъж само въз основа на колата, която той кара. Инстинктивно жените предпочитат доминантна и силна половинка и често асоциират характера на един мъж с колата, която си е избрал. По-мощна кола значи по-силен мъж.

Как да си отгледаме мустак? (за мъже)

Мъже с космати лица и гладки тела

От еволюционна гледна точка мъжете с по-малко косми по телата би трябвало да бъдат предпочитани в области (или култури), намиращи се по-близо до Екватора, където има по-голяма опасност от паразити. Но се оказва, че дори и жените, живеещи в области, където няма толкова много паразити, също предпочитат обезкосмени мъже. Според теориите това се дължи на подсъзнателния инстинкт за избягване на въшки и други паразити. Когато говорим за косми по лицето обаче, колкото повече, толкова по-добре. Жените предпочитат мъже с набола брада пред гладко избръснати или мъже с дълга брада. Най-привлекателна е леко наболата брада, докато мъжете с цели бради се възприемат като по-добри половинки за създаване на поколение.

Мъже с дълбоки гласове, които не бързат с комплиментите

Според изследванията дълбокият глас се свързва с мъжественост на подсъзнателно ниво, но за спечелването на една жена е не по-малко важно какво изрича този глас. Жените са по-малко склонни да разговарят с мъж, който започва да се държи твърде дружелюбно твърде бързо, тъй като това се приема за признак на неискреност. В дългосрочен план жените предпочитат мъже, които умеят да ги разсмиват, тъй като смехът веднага създава позитивни емоции.

Типовете жени, от които мъжете бягат. Част първа

И преди всичко: високи мъже

Този стереотип се простира отвъд географски и културни граници. Има нещо във високите мъже, което жените намират за неустоимо. За съжаление увлечението към високите мъже поставя в доста неприятна ситуация ниските. Проучване от 2008 година сред 328 студентки установява, че само 4% от жените биха започнали връзка с по-нисък от тях мъж. Научната причина за това е, че жените искат да се чувстват женствени, да имат до себе си достатъчно голям мъж, който може да ги накара да се чувстват защитени. Стереотипът е толкова разпространен, че жените често игнорират мъже, в които иначе биха открили изключително подходящи партньори.

Типовете жени, от които мъжете бягат – продължение.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД