До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

5 типа жени, които мъжете смятат за атрактивни

5 типа жени, които мъжете смятат за атрактивни
Мъжете и жените често се чудят какво харесва в тях срещуположния пол. Много „експерти“ карат жените да вярват, че това, което мъжете харесват в тях, се ограничава до секси облекло, красиво лице, приятен аромат и другите стандартни неща, но последните проучвания показват, че мъжкото привличане е доста по-сложно от една къса пола. Например цветът на женското облекло може де бъде по-привлекателен от вида на самото облекло.

Типовете жени, от които мъжете бягат - част първа

Ето пет типа жени, които хващат мъжкото око:

1. Жени, които използват определен вид грим

Може би си мислим, че за мъжете има две опции – с и без грим, но това далеч не е така. Колкото и да се говори за „естествен вид“, мъжете са по-склонни да обърнат внимание на гримирани жени. При едно проучване е установено, че жени със сенки за очи получават 139% повече съобщения от жени без грим. Жени с червило получават 119% повече съобщения от жени без червило. От друга страна цветовете също не са за пренебрегване. При запитване на 1800 мъже става ясно, че те не харесват жени с твърде шарен или тъмен грим, тъй като той „не изглежда естествено“.

2. Жени с правилното съотношение талия-ханш

Каквото и да си говорим, тялото на жената е важно, особено съотношението обиколка на талията към обиколка на ханша. Мъжете не само го свързват с цялостно здраве, но и с плодовитост. Доказано е, че то още има отношение към естрогеновите нива, риска от затлъстяване, диабет, рак на яйчниците и сърдечно-съдови заболявания. И ако се чудите, това съотношение е 0,7.

Любов vs привличане: Как да разберете дали ви взимат на сериозно?

3. Жени, които носят червено

Цветна рокля, особено червена, е силно привлекателна за мъжкото око. При проучванията жените, които носят червено, се възприемат като значително по-привлекателни от мъжете и освен това мъжете са склонни да изхарчат повече пари по време на среща с тях.

4. Мили жени

Не е тайна, че много жени копнеят по „лоши момчета“, но какво мислят мъжете за неприятните качества на жените? Изненадващо, усмихнатите и милите жени се възприемат като по-привлекателни от мъжете и водят до по-голяма сексуална възбуда у последните. 

5. Жени с висок и тънък глас

Вокалното привличане играе съществена роля и за двете страни. Докато жените харесват мъже с дебели гласове, то мъжете си падат по жени с тънки и високи гласове. Причината за това е, че гласът подсъзнателно се асоциира с размера на тялото. Когато жена чуе дебел мъжки глас, тя го свърза с як мъж. Когато мъж чуе жена с тънък глас, той веднага си представя фина телесна структура.

Типовете жени, от които мъжете бягат – част втора
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД