До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Грижа от природата за нежната кожа на Вашето бебе

Грижа от природата за нежната кожа на Вашето бебе
Децата са нашето най-голямо богатство. Те осмислят живота ни, даряват ни с щастие и ни стимулират да преодоляваме трудностите. Всеки иска да вижда личицето на своето дете щастливо усмихнато.

Най-естественото нещо е родителите да искат най-доброто за своето дете. Дори още когато е още мъничко бебе. Освен многото начини, по които можете да направите щастливо Вашето бебе, един от тях е като му изберете висококачествена козметика, включвайки я в ежедневния тоалет на детето.

Признаци, показващи какъв ще бъде пола на бебето ви

При многобройните варианти, съществуващи на пазара, изборът е труден особено при първо дете. Тъй като бебешката кожа е изключително нежна и деликатна, добре е да изберете продукти, които са специално разработени за бебета и деца под 3 години. Те са съобразени със спецификата на бебешката кожа, без алергени и странични ефекти. Добре е при избора на козметика за бебе да не се ръководите от цената, а от качеството. Важно е кожата на Вашето бебе да е здрава и хидратирана, за да расте то здраво и щастливо.

По този повод Ви препоръчваме чудесната бебешка и детска козметика – Мустела. Mustela е известна марка на българския пазар на производителя Laboratoires Expanscience и предлага висококачествени продукти за бебета, деца, бременни жени и бъдещи майки.

Мустела предлага разнообразни продукти, както за ежедневния тоалет на Вашето ангелче, така и за по-специфични нужди на неговата кожа. Продуктите обхващат нуждите на различните типове кожа – от нормална до атопична кожа. Дори има и слънцезащитна серия, която да покрие нуждите на бебешката кожа, преди да изложите Вашето бебче на галещите лъчи на слънцето. А за бъдещите мами Мустела също е помислила, предлагайки им продукти против стрии и успокояващ балсам при кърмене.

Всички продукти на Mustela притежават нежна формула с подхранващи патентовани съставки от натурален произход, които подсилват естествените защитни сили на бебешката кожа. Особено серията Mustela Bébé, чиито продукти са безопасни, ефикасни, натурални и перфектно отговарят на всички потребности на бебешката кожа от деня на раждането, подпомагайки нейното развитие и запазват клетъчния потенциал, гарантирайки здравето на кожата днес и за в бъдеще.

Как да научите бебето наистина да „спи като бебе“

Тъй като месец Май е обявен като Месец на Мустела, всички продукти от този бранд в Аптеки Афиа са на промоционална цена. Побързайте и посете сайта на Аптеки Афиа, за да закупите онлайн грижа от природата за Вашето бебе. Ако предпочитате да пазарувате на място нашите фармацевти Ви очакват във всяка една от Аптеки Афиа. Вижте тук коя аптека е най-близо до Вас.

Щастието на кожата на Вашето бебе няма цена, но точно в момента можете да направите изгодна инвестиция, закупувайки продукти на Мустела от Аптеки Афиа.
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД