До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Продуктова форма
Проблем
Слънцезащитен фактор
Подходящ за
Цени:
0 2000
Mustela e френска семейна компания, създадена през 1950 г. от фармацевт и предприемач с идеята да "отгледат най-нежната кожа". Продуктите на Мустела са разработени в сътрудничество с дерматолози и педиатри. По този начин се осигурява най-добрaта грижа за кожата на вашето бебе. Предотвратяват се различни кожни проблеми.

Фирмата използва само най-качествените съставки във всички свои продукти. Гарантира максимална безопасност и ефективност. Продуктите са чисти и дерматологично тествани.

Мустела помага на родителите да се справят с подсичането, вредите от твърдата вода, ранички, одрасквания и зачервявания. Мустела е първи съюзник срещу силните слънчеви лъчи.

Бебешката козметика на фирмата съдържат натурални съставки. Ключовата активна съставка за защита на бебешката кожа в продуктите са захарите от авокадо. Те се извличат от органично авокадо, растящо в Перу.

Авокадото преминава през няколко последователни стъпки до получаване на прахообразна смес от захари. Важен компонент с активно действие върху чувствителната бебешка кожа. Спомага за образуването на защитна функция на кожата.

Други уникални активни съставки на бранда:
- пчелен восък в комбинация с колд крем за предпазване и подхранване на кожата;
- слънчогледово масло за атопична и склонна към атопичен дерматит кожа;
- шизандра – диворастящ храст разпространен в горите на Централен Китай. Съставка, подходяща за много чувствителна кожа.

От шампоани и гелове за къпане до кремове против подсичане и лосиони за тяло, Мустела предлага всичко, от което се нуждаете, за да се грижите за кожата на вашето бебе. Независимо дали търсите продукти за хидратация, подхранване, защита от слънцето или просто за почистване, ние в Аптеки Афиа предлагаме всичко, за да осигурите максимална грижа за кожата на вашия малък ангел.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД