contacts
За въпроси: sales@afya-pharmacy.bg
afya
profile
Потребителски достъп
Продукти Разширено

Летен Магазин


При излагане на слънце е необходимо да предпазите кожата от вредните UV лъчи на слънцето. В категория Красиви с тен ще откриете разнообразни слънцезащитни кремове и лосиони с различна степен на защита, ускорители за тен и продукти за след слънце, за всеки случай.

Не забравяйте, че Вашето дете също има нужда от слънцезащита, независимо дали е на плажа или си играе на открито. В категория Децата и Слънцето Ви предлагаме слънцезащитни кремове и лосиони под формата на спрей с високо ниво на защита.

Досадните комари често развалят лятната идилия, особено ако се намирате край вода, в парка или сред природата. В категория Лято без буболечки Ви очакват ефективни лосиони против комари. Репелентите се предлагат в различна форма – спрей, лосион, крем, рол-он, лепенки, гривни.

По време на почивка е възможно да се случат леки инциденти като ожулено коляно, леко изгаряне или друго нараняване. Затова в категория Първа помощ ще намерите марля, памук, лепенки, както и антисептични средства - йод, риванол, кислородна вода. Все пак ако нараняванията са по-големи, не се колебайте да потърсите спешна медицинска помощ.