До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Шуслерови соли за сила и жизненост през зимата

През студените зимни месеци много хора се оплакват от физическа и умствена умора, липса на енергия и апатия. В действителност зимата е сезон, предлагащ много радост и забавления, но ако искате да им се насладите напълно трябва да знаете как да балансирате вашите нужди и настроения.
Наред със здравословното хранене и редовните физически упражнения добър помощник могат да ви бъдат и Шуслерови соли. За повече сила и енергия през студените зимни месеци ви препоръчваме две от тях: шуслерова сол № 3 и № 5. Те помагат да има повече кислород в тъканите и нервните клетки.

Приемайте ги през цялата зима, като ежедневно редувате ШС №3 железен фосфат D12 - сутрин 3-5табл и ШС №5 калиев фосфат D6 - най-късно до 15:00h , 3-5 таблетки.
Разтворете таблетките в малко гореща вода, оставете ги да се охладят до телесна температура и изпийте течността, като задържате за малко в устата.


Ако желаете да засилите имунната си система, можете да се доверите на утвърдената комбинация за имунитет, особено подходяща през есенно-зимния сезон. Тя се приема за период от 4 до 6 седмици, след което се прави почивка от 7 дни. Комбинацията за имунитет може да се повтаря през целия есенно-зимен сезон.

Шуслерова сол № 3 Ferrum phosphoricum D12          
Шуслерова сол № 6 Magnesium phosphoricum D6       
Шуслерова сол № 7 Kalium sulfuricum D6                   

Influcid, Инфлуцид За лечение на настинка и грип е подходящ Инфлуцид - комплексен хомеопатичен препарат, чийто специално подбрани съставки се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и другите прояви на настинка и грип. Инфлуцид бързо и ефективно лекува симптомите и скъсява периода на възстановяване след боледуване. 

Освен за лечение при настъпила простуда или грип, Инфлуцид е подходящ и за профилактика срещу грипните вируси. Той предпазва от заразяване и устойчиво упрепва имунната система. Приемането на 1 таблетка 3 пъти дневно в продължение на 30 дни осигурява висока защита на организма в продължение на цели 3 месеца.

Инфлуцид има отлична поносимост и безопасност, Препоръчителен е при деца над 1г. и възрастни, подходящ е по време на бременност и кърмене.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД