»

Afya карта за лоялен клиент


Моля, подменете старите си карти във всяка от аптеки Афиа. Старите карти ще бъдат активни до 10.05.2016г.

Условия:

Какво е „Afya карта за лоялен клиент”?  Това е карта, с която можете да се възползвате от промоционални цени, пакетни предложения и програми за лоялност в аптеки Afya.
Как да получите „ Afya карта за лоялен клиент”?  Ако сте пълнолетен и с постоянен адрес България, попълнете формуляр-заявление, с което приемате общите условия и ще получите „Afya карта за лоялен клиент” , която ще бъде активирана до 3 работни дни.
Как да използвате картата? Представете картата на обслужващия Ви в аптеката фармацевт  по време на покупката.
Кои са стоките, за които получавате отстъпка? Козметични продукти, хранителни добавки, медицински изделия, санитарни материали и други стоки, предлагани в аптеки Afya .
Промоционалните предложения могат да бъдат за категория продукти, продукти на определен производител или за вид артикул.
На отстъпки и промоции не подлежат лекарствата по лекарско предписание, както и храните за кърмачета до 1 година.
Кога получавате отстъпката?  В зависимост от активната промоция или програма за лоялност,  Вие можете да получите отстъпка като намаление в цената  в момента на плащане, да закупите  продукти с намалена или специална  цена или да спечелите бонус точки за следваща покупка.
Как да се информирате за активната промоция или програма за лоялност?  В аптеката ще Ви бъде предоставена  информация за моментната активност, продуктите, които участват в нея, както и продължителността и. 
Същата информация можете да видите  на www.afya.bg или да се информирате на телефон 0887020292.
Ако желаете, тази информация ще бъде изпращана на посочения от Вас електронен адрес във формуляра-заявление.
Афиа фармаси ЕООД има право да променя условията за ползване на картата по всяко време, за което ще информира клиентите си по подходящ начин на сайта си  www.afya.bg, както и на посочените от картодържателя във формуляра-заявление телефон или електронен адрес.
Издаването на картата е безплатно. Валидността и е 5 години. За изгубена или повредена карта клиентът заплаща 1лв за преиздаване.

АПТЕКИ АФИА
Афиа Билла, гр.Бургас, ул.”Гочо Иванов”20 (Билла на Трапезица)  056 530 042
Афиа Ботева, гр.Бургас, ул.”Христо Ботев”70 056 831 555
Афиа Гладстон, гр.Бургас, ул.”Гладстон”61 056 814 066
Афиа Зорница, гр.Бургас, к-с Зорница, бл.62  056 850 447
Афиа Кирил и Методий, гр.Бургас, ул.”Кирил и Методий”24  056 820 123
Афиа Меден Рудник, гр.Бургас, к-с “Меден рудник” бл.531 056 850 175
Афиа Търговска, гр.Ямбол, ул.”Търговска”31 046 661 090