До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Как да свалим излишните килограми?

Чудесен помощник при свалянето на излишните килограми могат да бъдат билките.
Разбира се, паралелно с чайовете и отварите трябва да ограничите консумацията на мазнини и въглехидрати, да правите редовно кардио и да ограничите вредните навици като дълго заседяване на масата с прилично количество алкохол.

Ето няколко предложения за отвари, които ще намалят апетита и ще подпомогнат метаболизма ви:

Дивесил – извлек от коренищата с корените
¼ ч.чаша ситно нарязана билка се залива с 1 ч.чаша студена вода. Кисне 8 ч. Сутринта се изпива ½ - 1 ч.чаша и към накиснатата билка се доливат 1 чаша студена вода и 2 ч.лъжички водка или коняк. Оставя се в хладилник за 8 часа. Вторичният воден извлек се пие на следващия ден, като предизвиква силно намаляване на апетита за 3-4 дни.

Царевица – запарка от зърната
На 1ч.чаша вряща вода 1 супена лъжица зърна. Запарват се 1 час и течността се прецежда. Пие се по 1/2ч.чаша 3 пъти дневно 1 час преди хранене за понижаване на апетита.

Комбинация от билки
Запарка от резене ( плодовете) 3 части, липа (цветовете) 3 части, черен бъз (цветовете) 4 части, мента ( листата) 4 части, лайка ( цветовете) 3 части. На 200мл вряща вода 10гр от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по 1ч.чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата при затлъстяване. Курсът на прием е 8-10 седмици.

Вана с цикория
400гр от билката се заливат с 3л кипяща вода, запарват се 2 часа и течността се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39◦C. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат и добро потогенно действие и затова се включват в целия комплекс от средства против затлъстяването.

debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД