До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
-5%

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация за пълна реминерализация с подарък

арт. № 19887

Марка: Dr.Schuessler salts Производител: DHU Тегло: 1.800 кг.
Рейтинг:
хомеопатично лекарство
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация за пълна реминерализация включва 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU): №1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 в опаковка от 200 таблетки, Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки + подарък Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки и книга "Шуслерови соли и хранене според биоритмите".

216.06лв
* Цената е за опаковка с ДДС, и е валидна единствено за поръчки, направени през сайта.
Добавен в любими Бутон за споделяне
Безплатна доставка над 58 лв
Получавате 216 бонус точки, ако сте регистриран потребител.
С този пакет получавате 5.00% намаление на цената!
Комбинацията за пълна реминерализация на организма включва 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU). Шуслерови соли №1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 в опаковка от 200 таблетки, Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки + подарък Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки.

При често или тежко боледуване, хронични заболявания, ограничаващи диети, преумора, хроничен стрес, в периодите на бърз растеж (в детска и юношеска възраст), при резки хормонални промени, свързани с бременност, предменопауза и менопауза, минералните соли бързо се изчерпват, a те са от основно значение за нормалното функциониране на организма. Затова е препоръчително два пъти годишно да се прави курс за пълна реминерализация и детоксикация на организма.

Начин на приложение: 

Приемат се по 2 таблетки от всяка сол от Комбинацията за пълна реминерализация на организма по схемата за прием по-долу в продължение на две седмици. Програмата за пълна реминерализация може да се прилага за по-дълъг период от време – месеци наред при необходимост.

Понеделник - сутрин ШС №8; обед ШС №9; вечер ШС №10

Вторник - сутрин ШС №3; обед ШС №3; вечер ШС №3

Сряда - сутрин ШС №4; обед ШС №5; вечер ШС №6

Четвъртък - сутрин ШС №7; обед ШС №7; вечер ШС №7

Петък - сутрин ШС №1; обед ШС №2; вечер ШС №12

Събота - сутрин ШС №11; обед ШС №11; вечер № 11

Неделя - почивка

+ ПОДАРЪК - Шуслерова сол №12 в опаковка от 80 таблетки и книга "Шуслерови соли и хранене според биоритмите"

Пълната реминерализация с 12-те оригинални Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) помага да се регулират дефицитите от минерали, да се завърши лечебният процес и цялостно възстановяване след заболяване, да се поддържа профилактично минералния баланс.
Реминерализация е важно да се направи след всяко дълго боледуване или след изтощаване поради умствени, физически или психо-емоционални натоварвания. Много добре действа и при силни реакции при смяна на сезоните като пролетна или есенна умора. Цялостното попълване на минералните дефицити е много важно преди и след раждане, в сезона на често развитие на остри респираторни заболявания, при смяна на мястото на живеене, при прием на много медикаменти при хронично болни. Реминерализацията е подходяща и при чести неразположения, които не могат да се определят като болести (например, безсъние, главоболие, изтощение, сковани стави с леки болки, чест стомашен дискомфорт, спадове на кръвното, растежни проблеми и други). Идеята е организмът да се снабди с всички минерали, от които има нужда, за да функционира правилно и да реагира адекватно.


Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. Преди употреба на таблетната форма при деца под 1 год. е необходима консултация с лекар. За повече информация прочетете листовката.
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Безплатна медицинска продуктова консултация от Шуслеров терапевт за Оригиналните немски Шуслерови соли на DHU на ГОРЕЩАТА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ за въпроси – на тел. 0890 168 070, всеки делничен ден от 9 до 17 ч.


Добави в количката
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД