contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Olivenol балсам за около очите 15 мл

арт. № 21724
29.94лв
* Цената е за опаковка с ДДС, и е валидна единствено за поръчки, направени през сайта.
Добавен в любими
Безплатна доставка над 58 лв Марка: Medipharma Cosmetics Производител: Medipharma Cosmetics Серия: Olivenol Тегло: 0.050 кг.
Рейтинг:
козметичен продукт

Оливенол балсам за около очите намалява бръчките и хидратира околоочния контур. Грижа при тъмни кръгове и отоци под очите.

Получавате 29 бонус точки, ако сте регистриран потребител.

Olivenol балсам за около очите перфектно се справя с бръчките, подпухналостта и тъмните кръгове под очите. Защитава кожата от външните влияния, подхранва и укрепва. Кожата около очите придобива гладък и стегнат вид, а общият вид младежки засиява.

Оливенол балсам съдържа маслиново масло-екстра качество, хиалуронова киселина, екстракт от радиола /Златен корен/, липозомен комплекс, кофеин, фитосфингозин и Oleoscal.

Чистото маслиново масло е в микрокапсули (Oleoscal). Oleoscal образува тънка плака на повърхността на кожата и така активните вещества - олеокантал, сквалан, олейропеин, фитостерол, по-добре проникват в кожата.

Благодарение на това се подобрява структурата на защита на хидролипидния слой на кожата, стимулира се и регенерацията на клетките. Най-вече чувствителната и нежна кожа около очите и устните се овлажнява интензивно, защитава се от дехидратиране и от разрушителното действие на свободните радикали. Резултатът – бръчките са пригладени, а кожата е по-красива и нежна.

Подходящ за:

Всеки тип кожа, дори и чувствителна.

Основни съставки:

Маслиново масло, радиола (златен корен), хиалуронова киселина, кофеин.

Начин на употреба:

Нанасяйте върху чиста и суха кожа около очите.

Избягвайте контакт с очите.

Опаковка:
15 ml
 



С козметичната серия Olivenol кожата е чиста, подхранена и заредена с вълшебно ухание. Основна съставка в продуктите е студенопресовано маслиново масло - extra-virgin.

Маслиновото масло от Тоскана extra-virgin (екстра-класа) е идеалната суровина за производство на козметични продукти. То съдържа до 80% ненаситени мастни киселини (олеинова, палмитинова, линоленова), които допринасят за образуването на серамиди, които са важен компонент в най-външния слой на кожата. Помагат за предотвратяване загубата на влага от кожата. Съдържа прости феноли и флавоноиди,които защитават кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи - единствените каротеноиди, които се усвояват от човешката кожа.



Добави в количката
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД