До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда

Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда
И през лятото Линекс се грижи за Вашето здраве. Вземете пробиотик с марката Линекс и постигнете баланс на чревната микрофлора.

Чревната микрофлора играе важна роля за нормалното функциониране на имунната, на храносмилателната система, и дори може да окаже влияние и на настроените Ви. Освен това тя участва и в борбата с инфекциите и предпазва тялото от токсини. През летния сезон чревната микрофлора лесно може да се дисбалансира. Заболяване, вирусни инфекции или курс с антибиотици могат да повлияят на състава на полезните микроби в червата. Стресът, липсата на физически упражнения и начина на хранене също могат потенциално да нарушат баланса на чревната микрофлора. По тази причина Линекс са едни от най-препоръчваните висококачествени пробиотици, които помагат за повишаване на имунната защита и за предотвратяване на инфекции.

Освен здравословен баланс, Линекс Ви предлага и невероятна лятна изненада – при закупуване на опаковка от продуктите с марката Линекс, получавате скреч карта, с която може да спечелите една от 45 000 награди. За всеки закупен продукт получавате скреч карта, като Вие избирате колко пъти да участвате в играта в зависимост от това колко опаковки сте закупили. Съгласно регламента на промоцията, можете да спечелите семейна настолна игра „Специален отряд“ и да се насладите на безброй забавни мигове заедно, или „Мемори игра“ за тренировка на ума. Още в момента на покупката можете да изтриете означеното поле на скреч картата и да разберете дали късметът Ви се е усмихнал. Ако на скреч картата е отбелязано, че печелите, запазете я заедно с касовата бележка и срещу тях можете да получите наградата си веднага след покупката или в рамките на същия работен ден на място в аптеката, където сте пазарували.

В промоцията участват следните продукти Линекс:
 
• Линекс Форте 14 капсули;
• Линекс Гастро 16 капсули;
• Линекс Комплекс 14 капсули
• Линекс Бебе 10 сашета;
• Линекс Бебе 20 сашета;
• Линекс За Деца 20 сашета;
• Линекс Бебе 8 мл. капки

Промоцията продължава до 30.09.2020 г или до изчерпване на количествата награди или осигурените скреч карти.

Официалните правила и пълните условия на промоцията „Купи своя Линекс и може да спечелиш една от 45 000 награди“ ще бъдат достъпни на сайта на пробиотици Линекс https://www.bg.linex-probio.com/promo2020/ до края на промоцията.

Посетете избрана от Вас Аптека Афиа, вземете своя Линекс и вижте каква награда печелите!
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД