До -40% на слънцезащитни продукти
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0

Как да повишим имунитета на децата преди началото на учебната година

Имунитетът не е постоянна величина и изисква ежедневни грижи и усилия. Вижте как да защитите децата си през предстоящия сезон.
Как да повишим имунитета на децата преди началото на учебната година
*Платена статия

Настъпва моментът, в който децата отново ще се върнат в училищата и детските градини, а всички знаем, че в тази среда настинките, хремата и кашлицата лесно се предават от дете на дете. За съжаление този сезон е свързан с повишен риск от заразяване с вирус. За да го посрещнем здрави, трябва да осигурим на най-малките навременна защита.

Имунитетът е тази естествена отбранителна система, която има способността да улавя и унищожава патогените, но той не е постоянна величина и изисква ежедневни грижи и усилия.
  Защо коластрата е незаменима за имунната ни система?

Знаете ли, че коластрата е един от най-скъпоценните дарове на природата, тъй като съдържа всичките 5 класа имуноглобулини (IgA, IgG, IgM, IgE, IgD) – имащи изключително важна роля в нашата имунна система. Те идентифицират и неутрализират бактериите и вирусите, попаднали в организма ни. Освен това, коластрата е безценен източник на белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерали, десетки широкоспектърни имуностимулатори, растежни фактори, лактоферин и други вещества, необходими за имунен отговор на организма ни срещу непрестанните атаки от външни фактори. Коластрата съдържа епителен растежен фактор, който укрепва лигавицата на дихателната система, особено уязвима във времена на вирусни епидемии.
 
Как да изберем коластра?

Ключовият фактор при избор на коластра, който често бива пренебрегнат, е технологията на производство. Всички коластри от серията Imunocol Perfect на Абофарма са добити чрез патентована студена биотехнологична обработка, гарантираща 100 % запазване на всички полезни съставки. Коластрите от серията Imunocol Perfect са мощни имуностимулатори, които увеличават устойчивостта към инфекции и спомагат за по-бързото възстановяване след боледуване.

Имунокол Перфект БИО - единствената БИО сертифицирана течна коластра на пазара! Течната форма е изключително подходяща за деца във възраст за ясла или детска градина. Тя се приема лесно и осигурява незабавна абсорбция от организма и поради тази причина е предпочитан продукт при остри вирусни инфекции.
 
Имунокол Перфект ProBio - уникална за пазара формула, съдържаща коластра и специално разработени микроинкапсулирани култури от Лактобацилус Ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум. Капсулованата форма на Имунокол Перфект ProBio е подходяща за възрастни и деца, като съдържанието на капсулата може да се разтвори в храна или напитка за по-лесен прием. Тази съвършена комбинация осигурява двойна защита за имунитета и чревната флора.
 
Имунокол Перфект (30) – стандартизирана коластра, получена чрез патентован метод на процес на студена биотехнологична обработка. Коластрата повишава съпротивителните сили на тялото като се абсорбира в лигавицата на червата и дава ползи за целия организъм. Подходяща е за както за възрастни, така и за деца над 1 година – като съдържанието на капсулата може да бъде разтворено в храна или напитка за по-лесен прием.
 

Имунохелт Кидс – e специално разработена формула за деца с клинично тествани натурални съставки – естествено съдържащият се в коластрата лактоферин, екстракт от черен бъз, екстракт от Ацерола, бета глюкани, инозитол и цинк. Имунохелт Кидс притежава мощен имуномодулиращ ефект, когато се приема превантивно. Имунохелт Кидс има противовирусно действие - скъсява периода на боледуване, намалява тежестта на симптомите и понижава риска от усложнения при настинка, грип и COVID-19.
 
Прочети още
Стани част от нашия свят
Абонирай се и открий света на Аfya-pharmacy и неговите специални предложения
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват, чрез
куриерските услуги на Спиди АД