До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Prostenal

(5)
Сортирай по:
Prostenal от Walmark са продукти предназначени за мъже. Разделени са в две серии - Perfect и Night.

Простенал Перфект e серия с 23 годишна история. Спомага при проблеми с простата, уринарния тракт и потентността.

Простенал Найт са продукти за здрава простата, но целят да минимизират посещенията в тоалетната и да допринесат за спокоен сън.

Простатата е жлеза с размерите на орех, която се среща само при мъжете. Намира се точно под пикочния мехур и обгражда уретрата - тръбата, която пренася урината.

Простатата расте естествено с възрастта. При някои мъже този растеж води до проблеми. Доброкачествена хиперплазия, която повлиява основно уринирането - чести позиви (особено през нощта), затруднено протичане на струя, усещане за невъзможност за отделяне на цялата урина. Друг проблем е простатитът -  възпаление на простата, което се характеризира с болка при уриниране или еякулация, треска, болки в областта на таза, мътна урина и други.

В известен смисъл проблемите с простата, особено доброкачествената хиперлазия, са естествена част от остаряването. Въпреки това има конкретни стъпки, които можете да предприемете, за да поддържате жлезата. Приемът на хранителни добавки - витамини, минерали, аминокиселини, ензими и други форми - се използват за насърчаване на различни добри здравословни условия и благосъстояние, включително здравето на простата. Здравословният начин на живот и правилното хранене също са от съществено значение.


debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД