До -50% на слънцезащитна козметика през юли
contacts
afya
Марки
Категории
Продукти Разширено
Лоялен клиент
0
Филтри
Изчисти всички филтри
Оферти
Вид продукт
Продуктова форма
Подходящ за
Начин на приложение
Цени:
0 2000

Proenzi

(7)
Сортирай по:
Proenzi на Walmark е експерт в грижата, който доставя точните формули за ставите. Продуктите се грижат за подвижността и жизнеността, които са от съществено значение за качеството на живот.

- Проензи Рапид+ и Проензив Интензив за гъвкавост и нормална функция на ставния хрущял.
- Проензи крем е козметичен продукт, който облекчава при използване по време на масаж. Загряващ ефект.
- Проензи Флекси за жизненост, гъвкавост и ежедневна подкрепа на ставите.

Ставата е връзката между две кости. Ставите и заобикалящите ги структури позволяват да свивате лактите и коленете си, да мърдате бедрата си, да извивате гърба си, да обръщате главата си и да махате с пръсти. Гладката тъкан (синовиум) и лубрикантът (синовиална течност) омекотяват ставите, така че костите да не се трият една в друга. Но напредването на възрастта, нараняването или носенето на твърде много тежест могат да износят и разкъсат хрущяла. Това може да доведе до реакция, която би нанесла вреда по ставите и да доведе до артрит.

Най-добрият начин да се погрижите за ставите си: да опитате да следите теглото си. Правете упражнения с ниско въздействие, които едновременно раздвижват ставите, но и ги предпазват. Силните мускули поддържат вашите стави. Ако нямате достатъчно мускули ставите ви се натоварват, особено гръбнакът, бедрата и коленете, които трябва да поддържат цялото ви телесно тегло. По-силните мускули на корема и гърба помагат за запазване на равновесието и предотвратяване на падания, които могат да бъдат сериозна опасност за ставите.

Здравословното хранене и приемът на витамини са от значение за вашите стави. Ако не успявате да получите достатъчно витамини от храната, хранителните добавки са добър начин да набавите нужното за вашия организъм.
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
debit Доставките на поръчките се извършват чрез
куриерските услуги на Спиди АД