За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Преоткрийте себе си по време на менопаузата с Фемарел

Преоткрийте себе си по време на менопаузата с Фемарел
Менопаузата не е заболяване, тя е естествен биологичен процес, през който преминава всяка жена в определен период от живота си. Счита се, че менопауза настъпва, когато в поредни 12 месеца жената не е имала месечен цикъл. Това означава, че яйчниците трайно са преустановили своята дейност. Средната възраст, когато това е случва е около 50-те, но всяко правило си има изключения и е твърде възможно това да се случи и доста по-рано или по-късно. Няколко месеца или години преди да настъпи менопаузата, организма на жената започва да се подготвя и този период се нарича пременопауза.

Сексуално активните жени имат по-късна менопауза

Заедно с настъпващите хормонални промени, много жени изпитват неприятни физически симптоми, които им причиняват дискомфорт или влошават качеството им на живот. Възможни симптоми са поява на горещи вълни, нощни изпотявания, често главоболие, световъртеж, сърцебиене. Жените често се чувстват уморени и с понижено настроение, трудно се концентрират, чувстват се емоционално лабилни и с ниско либидо. Кожата и косата им стават по-сухи, ноктите по-чупливи, възможна е поява на болки в ставите и костите, а понякога възниква и риск от остеопороза, поради загуба на костна плътност.

Продуктите от линията Femarelle са нехормонални и предоставят на жените безопасен и ефективен начин да облекчат симптомите на менопаузата.

Ако сте на възраст между 40 и 50 години и започвате да виждате промени в обичайния месечен цикъл, Femarelle Rejuvenate е точно за вас. Комбинираната му формула от патентования дериват от ферментирала соя, ленено семе, витамин В2 и биотин допринася за енергийния метаболизъм, намалява умората и усещането за отпадналост, подпомага функционирането на нервната система, поддържа кожата и косата.

Независимо дали симптомите ви са едва забележими или по-отчетливи, те имат негативно въздействие върху ежедневието ви, но могат да бъдат овладяни. Вероятно сте активна, работеща майка, партньор, дъщеря и сестра и имате нужда да се справите с всичко това, докато се борите с промените в нивата на хормоните, които са объркващи и причиняват сериозни тревоги. Благодарение на Femarelle Rejuvenate, можете да оставите тези тревоги настрана и да се наслаждавате на ежедневието си.

Ако менструалният ви цикъл е спрял окончателно, за вас е подходящ Femarelle Recharge. Комбинацията от патентования дериват от ферментирала соя, ленено семе и витамин В6 допринася за регулиране на хормоналната дейност, облекчава горещите вълни и нощните изпотявания, намалява умората и усещането за отпадналост, осигурява нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм.

Femarelle Recharge ще ви помогне да придобиете контрол върху прехода ви към менопаузата по ефективен и уверен начин, като нормализира качеството на живот, а неприятните симптоми ще намалеят и дори ще изчезнат още през първите месеци на прием.

Ако сте след 60-те и търсите най-добрия продукт, който ще ви осигури здраве на костите, Femarelle Unstoppable е чудесен избор. Той ще ви помогне да потиснете развитието на състоянията след менопаузата, предоставяйки витамин В2, биотин, витамин D и калций.

Femarelle Unstoppable стимулира сформирането на нова костна тъкан и оптимизира количествата на калций при усвояването му от организма, осигурявайки ви добро здраве за костите. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от фрактури, а Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система.

Femarelle Unstoppable ще подобри качеството на живот, позволявайки ви да изградите здравословния и енергичен начин на живот, който заслужавате.

Спортът намалява риска от възникване на остеопороза

През октомври можете да закупите от Аптеки Афиа и трите разновидности на Femarelle на атрактивна цена с отстъпка. Промоцията важи до края на месеца, независимо дали пазарувате онлайн от сайта на Афиа или на място в избрана от вас Аптека Афиа.

Преминете през менопаузата с Фемарел без паузи, без горещи вълни, без проблеми с костите!
Липсата на обоняние – ранен симптом за коронавирус?! Липсата на обоняние – ранен симптом за коронавирус?! Британски учени установиха, че при много от пациентите с потвърден Covid, внезапната загуба на обоняние е била първи симптом... Подробно
Хороскоп за Ноември 2020 от Марги Паскалева Хороскоп за Ноември 2020 от Марги Паскалева На прага на ноември астрологът Марги Паскалева ни подготвя какво да очакват различните зодиакални знаци Подробно
Помогнете на тялото си да се пребори с инфекциите Помогнете на тялото си да се пребори с инфекциите Лимфата балансира всички течности в нашето тяло. Тя е пряко свързана с имунитета и способността на организма да се справя с болестите. Подробно
Да осигурим спокойствие в един неспокоен свят Да осигурим спокойствие в един неспокоен свят Искате най-доброто за детето си? Помислете и за това: Стрес! Това е най естественото състояние за хората в XXI век. Подробно
Лесни маски за лице с продукти, които има във всеки дом Лесни маски за лице с продукти, които има във всеки дом Колко често си правите маска на лицето? Ето няколко чудесни маски с природни продукти, които най-вероятно имате вкъщи. Подробно
Непоносимост към глутен – кога да вземем мерки Непоносимост към глутен – кога да вземем мерки В последно време все повече хора стават по-чувствителни към глутен. Дали това е поредната мода или здравословен проблем? Подробно