За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за Октомври 2020 от Марги Паскалева

Хороскоп за Октомври 2020 от Марги Паскалева
ОВЕН – месец октомври няма да е лесен за вас. Не разчитайте и на спокойствие, от което се нуждаете. Важно е да бъдете хладнокръвни и да запазвате спокойствие в критични моменти. Възможно е да възникне противоречие в отношенията с партньори или конкуренти, особено на 2 и 16 октомври. Предпазвайте се от неприятности и инциденти. Бъдете по-сдържани, не реагирайте бурно и не предприемайте рисковани действия. Направете ревизия на собствените си цели и приоритети. Не планирайте оперативни интервенции, освен ако не е спешно и наложително. При някои от вас може да се наложи разрешаването на юридически въпрос. До средата на ноември трябва да сте съсредоточени предимно върху себе си и своето усъвършенстване. През последната седмица на октомври емоциите постепенно ще утихват. Бъдете постоянни, последователни и не се предавайте.

ТЕЛЕЦ – за вас през месец октомври е много важно да запазите баланса между вътрешното си спокойствие и работните ангажименти. В противен случай може да навредите на здравето си. Месецът е подходящ за развитие в духовен план, творческа работа или работа по проекти, които изискват довършване. Може да възникват обърквания или забавяне на дейности и развитие. По-възрастните и със заболявания представители на знака да се грижат добре за здравето си, за да не възникнат възпалителни процеси и влошаване на състоянието. При необходимост, потърсете специалист. Пазете главата от травми. Внимавайте при шофиране, при работа с избухливи и запалими вещества, както и работещите с оръжие след 22 октомври най-вече. Тези дни от месеца ще са напрегнати за вас. Отношенията ви с хората ще са затруднени. Бъдете търпеливи и спазвайте законите. 

БЛИЗНАЦИ – при някои от вас ще възникне необходимостта за разрешаване на важен въпрос, касаещ вашите деца или любим човек и да направите повече разходи. Не разчитайте на помощ от страна на приятели или други хора Ще се справите сами и то успешно. При други от вас може да се появят в живота хора от миналото, да срещнат стари познати и да възобновят приятелства. Ревизирайте и променете някои свои планове, ако е наложително. Публичните личности да внимават за конфликти и да се предпазват от хора, на които са имали пълно доверие в миналото. Възможни са предателства от тяхна страна и разочарования. Подновете работата по стари проекти или дейности и довършете ангажименти, които по някакви причини временно са останали на заден план. След 22-ри може да има напрежение в отношенията с колеги или подчинени на работното място, както и промени.

РАК – вие, както и другите кардинални знаци, се въоръжете с голямо търпение и бъдете готови да посрещнете предизвикателствата. Ще изплуват на повърхността стари проблеми за решаване. Възможни са грижи в семейството или с друг роднина. Повече напрежение в отношенията, затруднения, забавяне на всякакви дейности, пропадане на планове и т.н. На моменти дори нищо няма да е такова, каквото сте планирали и очаквате. До 22 октомври ще е по-трудно, след това Слънцето в Скорпион ще ви даде повече шанс за успех. Избягвайте всякакви разговори с шефове и претенции към тях, ако искате да не загубите работата си. Пазете авторитета си, не предприемайте рисковани дейности с непроверени хора. При безработните може да се появи възможност за връщане на работа при стар работодател или временна по заместване. Не започвайте нищо ново. Грижете се за близките, но и за себе си.

ЛЪВ – при вас основният акцент през този месец са комуникациите, договорните отношения, придобиването на важна информация или нови знания, взаимоотношенията с близки роднини. Много добър месец за продажби и търговия, обучение, уреждане на документи, реклама. При някои от вас може да се върнат предишни предложения, които по някакви причини не са се реализирали. Имайте предвид, че поради ретроградното движение на Марс, периодът до 18.11 не е подходящ за подписване на договори, капиталовложения и нови начинания. Между 12 и 18 октомври бъдете по-внимателни за грешки или конфликти в работата, както и при шофиране. Избягвайте пътуване на дълъг път на 12, 17 и 18-ти, включително със самолет. Може да получите добри новини от човек зад граница или близък човек да се върне у дома. Не давайте и не взимайте пари в заем. Спортувайте редовно!

ДЕВА – някои от вас ще са настроени на романтична вълна. Любовта ще ви окрилява. Други от вас ще се отдадат на работата или бизнеса си, от който имат големи шансове за много по-добри печалби. Трети ще са вдъхновени и ще изпитват необходимост да се занимават с творческа дейност. Ще се радвате на подкрепата и на положителната оценка на другите хора. Ще изпитвате желание за забавления. Не се ограничавайте, забавлявайте се и се разтоварвайте когато и както можете. Вие сте един от най-трудолюбивите знаци и понякога забравяте за себе си и за своите нужди. Това е месецът, в който може някой от по-младите представители на знака да получи любовно признание. Други ще получават награди или парични бонуси. Бъдете внимателни с финансите, във взаимоотношенията с децата и на път. Не давайте и не взимайте пари в заем, не купувайте нова техника или автомобил. 

ВЕЗНИ – месец октомври за вас също е изпълнен с доста предизвикателства, особено за родените през октомври Везни. Септемврийските Везни няма да усетят твърде силно напрежение. Ретроградният Марс може да създаде сериозни проблеми в интимните или в бизнес партньорствата, конфликти с опоненти или конкуренти. Нужно е да проявявате повече разбиране, но и да се борите за своето право или позиция. Вие по принцип сте знак на баланса и сте готови за компромиси, но сега е дошъл момента да заявите ясно и категорично своето мнение. При някои от вас може да се наложи да се справят с юридически конфликти, да разрешават имуществени въпроси. Но звездите изискват от вас да бъдете най-внимателни за физически сблъсъци и сбивания, за наранявания и травми, за обири в дома, както и за вашите най-близки хора. Грижете се за здравето си, не споделяйте с никого.

СКОРПИОН – трудно ще намирате общ език с околните през този месец – Меркурий в Скорпион е ретрограден. Ще се наложи да намалите малко изискванията си, ако искате да избегнете по-сериозни спорове. Склонни сте да реагирате по-остро и на моменти - дори саркастично. Често ще чувствате нервно напрежение и трябва да намерите отдушник, да се занимавате с някакво хоби. Разчитайте на приятелска подкрепа и на любимите си хора. Повече натоварване може да има на работното място, забавяне или невъзможност за реализиране на работни проекти, да възникват конфликти с колеги или подчинени. При други е възможна реорганизация във фирмата, съкращения на служители или преместване (закриване) на офиси. Възрастните и болните хора да се грижат за здравето си, за да избегнат влошаване на състоянието. Предпазвайте се от травми на главата или от изгаряния.

СТРЕЛЕЦ – имате добри шансове за повече приходи и успех в бизнеса. Дори да срещате затруднения, работете последователно и бъдете по-търпеливи. В същото време при някои от вас може да се появи на хоризонта стара любов и страстта между вас да се възпламени отново. Ако обаче имате постоянен партньор, ще се наложи да избирате или да бъдете много дискретни, защото това няма да остане незабелязано от половинката ви. Вие сте доста открити и когато сте влюбени, ще разбере целия свят. При по-възрастните представители може да възникнат грижи около децата, с които да се наложи да се справите и да им помогнете. Бъдете по-пестеливи и сдържани в покупките. Не правете големи капиталовложения, не взимайте пари в заем. Не разчитайте много на приятели и се предпазвайте от клюки. Търсете сътрудничество с хората, вниквайте повече в детайлите.

КОЗИРОГ – месец октомври е един от трудните месеци за вас. Акцентът пада върху бизнеса или кариерата, дома, най-близките хора в семейството. Имате високи цели и желание за успех. Звездите сега изискват от вас повече гъвкавост, особено в груповите дейности и ако работите в голяма организация. Дори да се стремите към лидерски позиции, не бъдете груби и авторитарни в поведението, за да не настроите хора срещу вас, които да се обърнат срещу вас. Опитвайте се да не пренасяте служебните проблеми у дома. Ще трябва да балансирате между работните и семейни задължения. Някои от вас ще се завърнат в родния си дом от дълъг път, а други ще се наложи да разрешават имуществен въпрос. Вземете превантивни мерки срещу обири, пожари и експлозии в дома си. Добър месец за ремонти. Но не предприемайте рисковани действия и нови начинания. Довършвайте започнатите. 

ВОДОЛЕЙ – за вас месецът е по-спокоен и ползотворен като цяло. Единствено родените през януари Водолеи трябва да се предпазват от конфликти с роднини или съседи. Възможни са финансови трудности или грижи около децата след 23-ти. Много от вас ще имат засилени контакти, пътувания и договаряния. Може да се наложи да извършите корекции и промени по договор или да бъде анулиран такъв по някакви причини. А не е изключено да се наложи преместване в друго жилище при някои от вас. Пазете автомобила, документите и информацията си от загуба или кражба. Шофирайте по-предпазливо. Учащите трябва да полагат повече усилия, ако искат да вземат изпитите си с добри оценки. Добър месец за обучение, писане и довършване на писмени работи, за ремонт на автомобила. Месецът не е благоприятен за покупка на автомобил и всякаква друга техника.

РИБИ – налага се на извършите ревизия на финансовото си състояние и преоценка на важните за вас неща и хора в живота ви. Уязвими са партньорските отношения, стремете се да обръщате повече внимание на любимия човек. Не се учудвайте, ако битови уреди се повреждат. Възможно е забавяне в плащането на банкови вноски по кредити, финансови затруднения, забавяне в развитието на започнати проекти и отношения с хора зад граница. Може някои от вас да бъдат изненадани приятно от връщането на пари от човек, на когото преди време сте услужили със заем. Важно е за вас да бъдете много по-внимателни във финансовите дела, за да не изпадате в затруднения. Ако имате неразрешени юридически въпроси, може да очаквате забавяне в развитието по тях и отлагане на дела за по-късен етап. Близки и роднини от далеч могат да ви изненадат с неочакваното си връщане у дома.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 3, 9, 10, 16, 22, 23, 28 след 11:45 ч., 29 и 30 октомври.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 11, 17, 23, 24, 25 и 31 октомври.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 14, 20 и 27 октомври.
    
ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2020: 

• Пълнолуние – 02.10.2020 – 00:05 часа – Луна в Овен
• Последна четвърт – 10.10.2020 – 03:38 часа – Луна в Рак
• Новолуние – 16.10.2020 – 22:30 часа – Луна във Везни
• Първа четвърт – 23.10.2020 – 16:23 часа – Луна във Водолей
• Пълнолуние – 31.10.2020 – 16:48 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“: 

30.09.2020 от 20:46 ч. - 01.10.2020 до 05:47 ч.
03.10.2020 от 08:47 ч. - 03.10.2020 до 18:12 ч.
05.10.2020 от 21:41 ч. - 06.10.2020 до 07:03 ч.
08.10.2020 от 04:57 ч. - 08.10.2020 до 18:45 ч.
10.10.2020 от 19:04 ч. - 11.10.2020 до 03:24 ч.
12.10.2020 от 17:29 ч. - 13.10.2020 до 07:56 ч.
15.10.2020 от 01:47 ч. - 15.10.2020 до 08:54 ч.
17.10.2020 от 01:11 ч. - 17.10.2020 до 08:05 ч.
19.10.2020 от 00:43 ч. - 19.10.2020 до 07:43 ч.
21.10.2020 от 06:38 ч. - 21.10.2020 до 09:44 ч.
23.10.2020 от 07:35 ч. - 23.10.2020 до 15:17 ч.
25.10.2020 от 00:54 ч. - 26.10.2020 до 00:18 ч.
28.10.2020 от 03:46 ч. - 28.10.2020 до 11:45 ч.
30.10.2020 от 19:12 ч. - 31.10.2020 до 00:19 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Укрепване на тазовото дъно - защо е важно? Укрепване на тазовото дъно - защо е важно? Комплексът е съставен от Силвия Иванова – рехабилитатор и инструктор по Терапевтична гимнастка и йога. Подробно
Липсата на обоняние – ранен симптом за коронавирус?! Липсата на обоняние – ранен симптом за коронавирус?! Британски учени установиха, че при много от пациентите с потвърден Covid, внезапната загуба на обоняние е била първи симптом... Подробно
Хороскоп за Ноември 2020 от Марги Паскалева Хороскоп за Ноември 2020 от Марги Паскалева На прага на ноември астрологът Марги Паскалева ни подготвя какво да очакват различните зодиакални знаци Подробно
Помогнете на тялото си да се пребори с инфекциите Помогнете на тялото си да се пребори с инфекциите Лимфата балансира всички течности в нашето тяло. Тя е пряко свързана с имунитета и способността на организма да се справя с болестите. Подробно
Да осигурим спокойствие в един неспокоен свят Да осигурим спокойствие в един неспокоен свят Искате най-доброто за детето си? Помислете и за това: Стрес! Това е най естественото състояние за хората в XXI век. Подробно
Лесни маски за лице с продукти, които има във всеки дом Лесни маски за лице с продукти, които има във всеки дом Колко често си правите маска на лицето? Ето няколко чудесни маски с природни продукти, които най-вероятно имате вкъщи. Подробно