За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за месец Август 2020 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Август 2020 от Марги Паскалева
ОВЕН – през месец август ще сте изключително активни и енергични. Имате възможност да осъществите много от плановете и амбициите си, дори с цената на конфронтация. Но бъдете по-предпазливи в общуването си с шефовете, за да не възникнат неприятни последици за вас. Чудесен месец да си вземете отпуск и да заминете на почивка. Благоприятен е също за любовните взаимоотношения, за творчески занимания или спорт, за всякакви забавления по ваш избор. Най-внимателни за някакви неприятности, конфликти и финансови загуби трябва да бъдат родените между 10 и 20 април, особено през последната седмица на месеца. Повишена е опасността от прояви на ревност и конфликти в партньорствата или в любовта, инциденти или проблеми с властта при хора, които са по-невъздържани и агресивни в поведението си, склонни към риск и необмислени действия.

ТЕЛЕЦ – нуждаете се от свежа енергия и възстановяване. Добре е да се уедините и почивате повече през този месец. Не са изключени някакви грижи около близък роднина. Ако ви предстои пътуване и сте за известно време извън дома си, вземете превантивни мерки срещу обири в дома или офиса. За работещите периодът след 6 август е по-доходоносен, но през последните 6-7 дни на месеца бъдете по-внимателни във финансовите дела и по-пестеливи в покупките. Избягвайте конфронтация с партньори или конкуренти. Бъдете по-сдържани емоционално. Уран в Телец от известно време ви прави по-непримирими и по-малко толерантни. Вършете нужните промени в живота си, не се страхувайте от тях. Така обновявате енергията си, независимо, че може да усещате повече стрес. Венера в Рак ще внесе много романтика, хармония и приятни изненади в любовта.

БЛИЗНАЦИ – до 21 август имате много добри възможности за печелене на пари, не без труд, разбира се. Ще получавате повече подкрепа от приятели и влиятелни хора за постигане на целите си. В семейните отношения и любовните връзки при свободните ще цари топлота и хармония. При много от вас ще има придобивки и поводи за празнуване. От 23 август навлизате в малко по-стресов и труден период. Ще чувствате вътрешно напрежение. Предпазвайте здравето си, бъдете по-внимателни в отношенията с децата си и с приятелите. Шофирайте по-разумно на 20, 25 и 26. Не давайте пари в заем, не рискувайте финансово и избягвайте спекулациите. Стремете се да не давате поводи за ревност на своя партньор или любим човек. Хранете се по-здравословно, внимавайте за загуба на ценности и кражби, както и при къпане във водоеми. Не прекалявайте с алкохола и сладките храни.

РАК – динамичен и напрегнат месец за вас в партньорските и бизнес отношенията. Възможни са опити за натиск и манипулации от страна на хора, с които работите или с висшестоящи лица. Не е добре да влизате в сериозна конфронтация. Използвайте по-меки методи за разрешаването на важни лични въпроси. Венера е във вашия знак от 8 август и тя дава шансове до средата на месеца за успехи, повече приходи и придобивки в семейството. Ще сте настроени романтично, повишена е нуждата от любов и хармония в отношенията. Много от свободните представители на знака ще изживеят прекрасни моменти в интимните си връзки, ще се забавляват и преоткриват нови хоризонти. Семейните да избягват флиртове в края на месеца и финансови рискове, тъй като Венера активира неблагоприятни аспекти и може да възникнат конфликти и разочарования в любовта или финансови проблеми.

ЛЪВ – през месец август сте заредени с много енергия и ще сте много по-активни и инициативни. Избягвайте пътувания на дълъг път, изясняване на взаимоотношения или търговски преговори до около 12 август, за да избегнете конфликти, недоразумения или транспортни инциденти. След това звездите отварят пътищата пред вас и ще имате повече шансове за успехи, положителна развръзка по важни за вас въпроси, прекрасни преживявания в интимните отношения и вълнуващи пътешествия. Тези от вас, които ще бъдат на работното си място, могат да осъществят добри сделки и да реализират много от своите цели с възможност за бъдещи по-добри печалби. Ако ви предстои пътуване, вземете превантивни мерки срещу обири и някакви течове / наводнения в дома. В края на месеца бъдете по-внимателни в отношенията с роднини, съседи, наематели или колеги.

ДЕВА – през този месец трябва да сте по-гъвкави и приспособими, особено във финансовите дела. На някои от вас може да се наложи да уреждат наследствени въпроси, а при други да възникне необходимостта от взимане на заем или кредит от банка. Избягвайте спорове с началници и колеги до средата на месеца. Не се натоварвайте с много ангажименти. Вътрешното напрежение може да се отрази на здравето ви като цяло. Ограничете и контактите. Ако запазите самообладание в трудни ситуации, можете да постигнете много, да получавате емоционална или финансова подкрепа от приятели и да спечелите повече.  Семейните и интимни отношения ще са стабилни и удовлетворяващи високите ви очаквания. Само през последната седмица и в началото на септември може да се появи финансово затруднение, свързано с нуждите на някое от децата в семейството. 

ВЕЗНИ – началото на месеца за вас ще е по-благоприятен за изяви, в кариерен план, в личните и бизнес партньорства. Най-добри възможности за разрешаване на важни въпроси е периодът до 20 август. Ще срещате разбиране и подкрепа от близки и приятели, радостни мигове с децата и топли взаимоотношения с любимите хора. Между 20 и 30 август трябва да сте по-изпълнителни в работата си, търпеливи в партньорските взаимоотношения и внимателни с финансовите дела. Не предприемайте финансови рискове. Предпазвайте се от интриги и задкулисни действия в работата. При някои от вас може да възникнат конфликти в семейството, грижи около роднина, прояви на ревност и разочарования в любовта. Не са изключени и проблеми от юридическо естество, ако това е заложено в рождения ви хороскоп. Избягвайте физически сблъсъци и се пазете от инциденти на 22, 23 и 29 август.

СКОРПИОН – очаква ви доста по-активен месец в работата, за разлика от други хора. След 7 август и приходите ще са повече, стига да не се откажете от някои ангажименти поради загуба на интерес или липса на мотивация. Не разчитайте на ничия помощ, а работете усърдно. Не давайте и взимайте пари в заем. Шофирайте между 9 и 16 август внимателно, бъдете по-търпеливи, толерантни с близките и колегите си. Водете здравословен начин на живот и бъдете по-дистанцирани, за да избегнете здравословни проблеми. Ако работите със запалими или избухливи вещества, бъдете внимателни през втората половина на месеца. Съществуват звездни предпоставки за пожари и експлозии в този период. При много от вас любовните връзки ще са горещи и ще се радват на повече внимание от страна на противоположния пол, на топлота в отношенията и много романтични незабравими мигове. 

СТРЕЛЕЦ – това е вашият месец, скъпи Стрелци! Очакват ви много забавления, пътувания на близо и далеч, семейни тържества и поводи за радост или гордост от успехите на вашите деца. Не винаги всичко ще е перфектно, разбира се. При някои от вас може да възникнат недоразумения на работното място или по време на пътуване в средата на месеца. Преглеждайте добре документите в работата си, внимавайте за повреди в техниката. Избягвайте подписване на договори и покупка на техника или автомобил между 10 и 19 август. Ако все пак пътувате в този интервал, гледайте да не забравите нещо важно като документи, билети или багаж. След 23 август родените в края на ноември Стрелци навлизат в по-труден период. Не предприемайте финансови рискове, за да не изпаднете в затруднения или да загубите пари. Внимавайте при къпане във вода между 26 и 29 август.

КОЗИРОГ – за вас месец август е изпълнен с повече предизвикателства, с които трябва да се справите. Те могат да бъдат както финансово-банкови затруднения, така и в семейството. В работата и ежедневието може да има повече напрежение – недостатъчно работа и съответно приходи, трудности в отношенията с колеги или подчинени. Бъдете взискателни към хората, но не крайни в критиката и действията спрямо тях. В семейството също може да възникнат грижи около роднина и конфликти. Ако отсъствате известно време от дома си, вземете превантивни мерки срещу обири. Внимавайте за пожари или травми при ремонтни дейности, както и за физическа агресия. Избягвайте конфликти с началниците си. Спазвайте плавилата и законите. Не предприемайте рисковани действия и начинания. Юпитер, Сатурн и Плутон са във вашия знак, а Марс в Овен е в неблагоприятен аспект с тях. Бъдете мъдри!

ВОДОЛЕЙ – много от вас ги очакват вълнуващи пътувания, а други важни служебни преговори или покупко-продажби. Комуникациите са много активни през този месец. Имате шанс за много ползотворни контакти, подписване на договори или по-крупни покупки. Първата половина на месеца и по-благоприятна за осъществяване на важните служебни и семейни задачи. През втората половина на месеца бъдете по-внимателни както за своето, така и за здравето на близък роднина, при работа с документи или с чужди пари, в отношенията с колегите. Не давайте и не взимайте пари в заем. Шофирайте по-предпазливо, особено на 28, 29 и 30 август. Избягвайте спорове и конфликти на работното място и в семейството, спазвайте законите. Възможни са прояви на ревност, кражба / загуба на пари, намалени доходи. Не харчете прекалено, за да не изпаднете в затруднение. 

РИБИ – до 21 август периодът е доста по-благоприятен за вас. Имате възможност за по-добри приходи, за пътувания и почивки, за много романтични мигове и приятни поводи за семейни празници или забавления. След 21-ви август трябва да се предпазвате от конфликти в семейството, измами от партньори в бизнеса, интриги в работата, взимане на нереалистични решения или преценки. Склонни сте към разсеяност, объркване, илюзорно мислене. Податливи сте към чуждо влияние и може да допуснете сериозни грешки. Не прибягвайте до хитрост и задкулисни действия към хората, за да не загубите доверието им. Последната седмица на месеца не е добра за капиталовложения или скъпи покупки. Отложете важни преговори или работа, изискваща голяма концентрация. Не правете планове за бъдещето. Пазете здравето си, внимавайте при къпане във водоеми.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 9, 16, 22, 23 до обяд и 29 август.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 10, 11, 17, 18, 23 след обяд, 24 и 30 август.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 13, 14, 20, 25, 26, август.
    
ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АВГУСТ 2020: 

• Пълнолуние – 03.08.2020 – 18:59 часа – Луна във Водолей
• Последна четвърт – 11.08.2020 – 19:46 часа – Луна в Телец
• Новолуние – 19.08.2020 – 05:40 часа – Луна в Лъв
• Първа четвърт – 25.08.2020 – 20:58 часа – Луна в Стрелец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“: 

02.08.2020 от 16:59 ч. - 02.08.2020 до 21:11 ч.
05.08.2020 от 00:45 ч. - 05.08.2020 до 05:28 ч.
07.08.2020 от 15:53 ч. - 07.08.2020 до 16:05 ч.
09.08.2020 от 22:50 ч. - 10.08.2020 до 04:28 ч.
12.08.2020 от 10:55 ч. - 12.08.2020 до 16:46 ч.
14.08.2020 от 14:19 ч. - 15.08.2020 до 02:35 ч.
17.08.2020 от 02:59 ч. - 17.08.2020 до 08:38 ч.
19.08.2020 от 08:38 ч. - 19.08.2020 до 11:20 ч.
21.08.2020 от 06:37 ч. - 21.08.2020 до 12:16 ч.
23.08.2020 от 07:20 ч. - 23.08.2020 до 13:16 ч.
25.08.2020 от 09:27 ч. - 25.08.2020 до 15:49 ч.
27.08.2020 от 15:00 ч. - 27.08.2020 до 20:37 ч.
29.08.2020 от 22:31 ч. - 30.08.2020 до 03:37 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Ролята на трите макулни пигмента за зрението Ролята на трите макулни пигмента за зрението Макулата е тази част от окото, благодарение на която виждаме ясно в детайли и четем, пишем, караме автомобил. Подробно
Няколко уникални черти на червенокосите, освен косата Няколко уникални черти на червенокосите, освен косата Червенокосите се забелязват по-лесно в тълпата от блондините и брюнетите. И това не е никак странно... Подробно
Простуда в жегите и как да се справим с нея Простуда в жегите и как да се справим с нея Възможно ли е и през лятото да ни порази настинка, въпреки, че звучи невероятно, понеже това е най-топлия сезон Подробно
ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото Неприятните симптоми на цистита зачестяват по време на летните отпуски и могат да помрачат хубавите ни емоции Подробно
Стомашно - чревните разстройства при най-малките Стомашно - чревните разстройства при най-малките През лятото децата най-често страдат от стомашно-чревни разстройства, причинени от различни вируси и бактерии Подробно
С едно наум за хремата и през лятото С едно наум за хремата и през лятото Обикновено хремата е първият знак за разболяване. През лятото течащият нос може да се дължи и на сенна хрема. Подробно