»
»

Профилактиката – наше право, но и наше задължение


Здравословният начин на живот е една от основните тенденции в днешно време. Въпреки това статистиката сочи, че ако средно 50% от населението в Западна Европа посещава редовно лекар за профилактичен преглед, то в България едва 30% от населението си прави ежегодни профилактични прегледи. Диагностицирани навреме много сериозни заболявания могат да бъдат излекувани и редица пациенти да бъдат спасени. Затова не трябва да забравяме, че профилактиката е наше право, но и задължение.
С цел да отговори на потребностите на всички тези хора, които са отговорни към здравето си, както и да помогне на лекарите при лечението на техните пациенти, HARTMANN създаде нова серия продукти – медицински тестове за домашно приложение VEROVAL®.

веровал тест


Какви са ползите за потребителя?


Навреме да научи за рискове свързани със здравето си и да предприеме необходимите мерки. Домашните тестове VEROVAL® са създадени, за да дадат медицински надеждни отговори на важни въпроси като:


„Имам ли непоносимост към глутен?“ или
„Безглутеновата диета, която спазвам, има ли резултат?“

„На ниска концентрация на желязо ли се дължи моята отпадналост?“
„Вирус или бактериална инфекция? Ще помогне ли лечението с антибиотик?“


Важно е да се знае, че тестовете не поставят диагноза и не заместват посещението при лекар. Те могат да помогнат на доктора при определянето на окончателната диагноза и назначаването на лечение. В случаите, когато е невъзможно посещението в лекарския кабинет, тестовете могат да послужат на Вашия доктор дистанционно да назначи лечение.


VEROVAL® предлага високо ниво на точност и надеждност


Тестовете VEROVAL® са базирани на съвременни диагностични методи. Те имат високо ниво на точност и надеждност потвърдено в редица проучвания за оценка на ефективността. А това е добра причина тестовете да бъдат включени в списъка с препоръчвани продукти на всеки лекар.

Веровал тест Профилактика на стомаха
Веровал тест Профилактика на черватаВеровал тест Холестерол

Веровал тест Недостиг на желязо
Веровал тест Инфекция на пикочните пътища


Веровал тест Глутенова непоносимост
Веровал тест Откриване на алергия

Veroval, Веровал ранен тест за бременност
Веровал тест Репродуктивна способност