За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за месец Юли 2020 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Юли 2020 от Марги Паскалева
ОВЕН – подгответе се за един доста динамичен, а за някои от вас и по-стресов месец. От 27 юни Марс, вашият планетен управител, премина в знака Овен и тъй като тази година има и ретроградно движение, той ще транзитира в него до 7 януари 2021 година. Успоредно с това и Меркурий в Рак е ретрограден до 12 юли. Меркурий управлява комуникациите, договорните отношения, работата, търговията и транспорта. Избягвайте до средата на месеца подписване на важни договори, покупка на нов автомобил или техника, започване на нова работа или проекти. В дните около и на 5 юли бъдете по-предпазливи за травми, инциденти и неприятности. При по-възрастните и болни хора може да възникнат и здравословни проблеми или усложнения. Трудно ще намирате общ език и разбирателство с хората от обкръжението си. Добър месец за ремонтни дейности по автомобила или в дома.

ТЕЛЕЦ – за вас месец юли е по-ползотворен, наситен с много контакти и пътувания. През първата половина на месеца някои от вас може да получат неизплатени финансови средства за минал период, а при други да се забави получаването на някакви приходи. Добър период за финансова ревизия, както и за преразглеждане на всичко, което е ценно за вас. Предпазвайте се от фалшиви приятели. Възможно е някой да крои задкулисни планове и да ви въвлече в някаква интрига. Не подписвайте важни договори до 13 юли. Периодът не е добър и за уреждане на някакви документи, покупка на техника или автомобил. Грижете се за здравето си, пазете личните си тайни и планове. Бъдете по-дистанцирани този месец от хората. Нуждаете се от спокойствие и уединение, за да възстановите енергията си. Успех във взаимодействия с чуждестранни партньори и при разрешаване на юридически въпроси.

БЛИЗНАЦИ – акцентът през месец юли при вас са финансовите въпроси. Възможни са както неочаквани печалби при някои от представителите на този знак, така и повече разходи във връзка с важни дела. Ако имате намерение на вземете банков кредит или да кандидатствате за финансиране на ваш проект, не го правете по-рано от 14 юли. До 13 юли Меркурий е ретрограден, което не благоприятства всякакви важни договорни отношения. Съществува опасност някоя от страните да не изпълни уговореното по договора или да претърпи промени на по-късен етап. Предпазвайте се от интриги на работното ви място, особено родените между 11 и 20 юни. Не се доверявайте на приятели, възможни са спорове и недоразумения с някой от приятелите ви. Разчитайте на своя интелект и чар. Ще сте интересни и забавни. Ще печелите повече, ако разговаряте с хората и проявявате разбиране. 

РАК – доста динамичен, изпълнен с противоречия и препятствия за вас е месец юли. През първата половина на месеца по-трудно ще осъществявате своите идеи. Често ще срещате трудности в общуването с хората, а някои от вас ще се вглъбят повече в себе си и личните си проблеми. На 5 юли има лунно затъмнение, което попада във вашия базисен 7 дом - дом на партньорствата, опонентите и на взаимоотношенията с всички други хора. Предстоят ви важни събития, касаещи разрешаването на взаимоотношения в рамките на този или до два месеца. Възможни са раздели с интимни или бизнес партньори, грижи около възрастен роднина, промени или конфликти на работното място. При някои от вас или друг член от семейството може да възникне или приключи съдебен спор. Грижете се за здравето си. Бъдете пестеливи и разумни, разчитайте главно на себе си. Близките ви ще разчитат на вас.

ЛЪВ – през месец юли при вас на дневен ред ще бъде кариерата ви, взаимоотношенията с колеги и подчинени, с хора зад граница. Някои от вас могат да предприемат преместване в друго населено място или държава във връзка с работата си. При други предстоят структурни промени на работното място като съкращаване на персонал или на офиси. През първата половина на месеца може да възникнат проблеми в отношенията с приятели или родини. Не давайте и не взимайте пари в заем. След 21 юли делата ви започват да се развиват в по-благоприятна за вас посока. Очаквайте нови предложения и възможности за развитие в бъдещ план. Успех в обучение и кандидатстване при младите Лъвове. На успех могат да разчитат хората от бизнес средите при взаимодействие с чуждестранни партньори, работещите в сферата на закона, преподавателската, рекламната и издателската дейност.

ДЕВА – през първата половина на месеца при много от вас работата ще е в застой, но с повече усилия и разумно използване на вашите ресурси можете да разчитате на по-добро развитие в делата си през втората половина на юли. Предстоят важни решения, касаещи бъдещето на вашите деца. Ако боравите с чужди пари, до 20 юли работете внимателно с тях, за да не възникнат финансови проблеми. Избягвайте спекулативни действия за бързи печалби. Работата ви се нуждае от свежи нови идеи, които биха ви помогнали да печелите по-добре. Нужно е да се адаптирате в новите условия или хора. Шофирайте по-предпазливо през последната седмица на месеца, избягвайте спорове и конфликти с колеги и приятели, както и разрешаване на наследствени и други финансови въпроси. Необходима ви е почивка, за да се възстановите. Ще ви се отрази добре почивка в планината със семейството. 

ВЕЗНИ – месец юли за много от вас ще бъде доста натоварен в работата и трудно ще успявате да съвместявате служебните си ангажименти със семейните. Най-силно ще бъде напрежението през последната седмица на месеца. Избягвайте спорове с шефовете и конфликти с колеги на работното си място. Шофирайте много по-предпазливо, спазвайте правилата и законите. Противоречия в отношенията и проблеми могат да срещнат родените в края на септември и през първите десет дни на октомври Везни с партньори / опоненти. Не е благоприятно за вас да стартирате нови начинания през първата половина на месеца, да купувате автомобил или битова техника. Онези от вас, които имат неблагоразумието да престъпят законите, ще се сблъскат със силите на реда и ще трябва да понесат отговорност за действията си. Любовните отношения и финансите ще са стабилни и удовлетворяващи.

СКОРПИОН – месецът е много пъстър с възможности пред вас за реализиране на минали неосъществени цели, но от вас се иска да бъдете по-гъвкави и да се приспособите в конкретни условия, особено що се касае до финанси и работа. До 13 юли нещата ще се случват по-бавно и трудно. Най-внимателни трябва да бъдете към здравето си, в отношенията си с колеги, подчинени или наематели. Възможни са възпалителни процеси, инфекции и конфликти с хора от обкръжението ви. Останалите без работа заради пандемията ще имат шанс за работа, стига да не са твърде претенциозни. Възможност при учащите за явяване повторно на изпити и добри шансове сега да бъдат успешно взети. Не предприемайте финансови рискове, стремете се да запазите стабилност и след 8 август ще се радвате на повече приходи, семейни придобивки и щастливи мигове в любовта.

СТРЕЛЕЦ – не се учудвайте, ако някои работни проекти или взаимоотношения през първата половина на месеца са в застой или не вървят в желаната от вас посока. Бъдете търпеливи, планирайте нещата добре и не бързайте. През втората половина на юли ще потръгнат и месецът може да приключи много успешно. Марс в Овен ще ви дава сили, целеустременост, смелост и възможности в бизнеса и в личния живот. Появяват се нови и интересни личности, предложения и шанс за бъдещи успехи, развитие и придобивки. Децата и партньорът ще ви подкрепят. Очакват ви вълнуващи мигове в любовните връзки и придобивки в семейството. При някои от вас предстоят важни финансово / документални решения. Уредете ги през втората половина на месеца. Не приемайте предложения от непроверени хора и съвместни рисковани бизнес действия с тях, особено финансови. 

КОЗИРОГ – месец юли е ключов за вас в личен и бизнес аспект, особено за родените в началото на януари Козирози. Време е да завършите даден проект или да приключите взаимоотношенията си с хора, които задържат развитието ви. Трудно ще постигате съгласие и разбирателство с партньорите и се пазете от подмолни действия на конкуренцията. Месецът не е добър за какъвто и да било риск. Марс в Овен ще внася напрежение в семейството и трудности в ежедневието ви, а не е изключено да възникне необходимост да се погрижите и за близък роднина в нужда. Първата половина на месеца е благоприятен за ремонтни дейности в дома или уреждането на важен семеен имуществен въпрос. На някои от вас предстои преместване в друг дом или населено място. Вземете превантивни мерки срещу пожари / експлозии и обири в дома си, ако ви предстои пътуване за известно време.

ВОДОЛЕЙ – динамичен месец за вас по отношение на контактите, пътуванията и договарянията, но като цяло ползотворен и с добри възможности за лични успехи и придобивки. През първата половина на юли работата може да върви по-трудно, а взаимоотношенията с колеги и подчинени да не са особено добри. Добър период за медицински изследвания. Работете много внимателно с документи и информация, за да избегнете проблеми. Шофьорите да не шофират с превишена скорост и да не рискуват на път. До 21 юли е най-благоприятно да използвате времето за отпуск и почивка. Ще се радвате на много приятни преживявания и забавления с любимия човек или със семейството. На хората от изнеса им предстоят важни преговори и подписване на договори, от които след 21-ви може да последват благоприятно развитие, успехи и печалби.

РИБИ – основен акцент през месеца при вас ще са финансите, децата и любовта. Възможни са нестабилност в семейните отношения, някои непредвидени разходи около децата или затруднение в обучението им до средата на юли. Проявявайте повече разбиране и отделяйте повече време за общуване с тях, за да бъдат преодолени трудностите. Не бъдете твърде ентусиазирани с покупките и не прекалявайте с харченето на пари. Споделяйте с партньора си, не се затваряйте в себе си и не му давайте повод за ревност. Направете преоценка на приятелствата си. На някои от вас им предстои разочарование или раздяла със стар приятел. Но при други от представителите на знака Риби може да има нови попълнения в семейството и придобивки – появата на деца и внуци, създаване на семейство, нови мебели в дома и т.н. След 21 юли работата ще ви носи повече приходи и удовлетворение.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 11, 12, 13, 19, 20 и 26 юли.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 6, 7, 14, 21, 22, 27 и 28 юли.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 3, 9, 10, 17, 24, 30 и 31 юли.
    
ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2020: 

• Пълнолуние и лунно затъмнение – 05.07.2020 – 07:45 часа – Луна в Козирог
• Последна четвърт – 13.07.2020 – 02:30 часа – Луна в Овен
• Новолуние – 20.07.2020 – 20:34 часа – Луна в Рак
• Първа четвърт – 27.07.2020 – 15:32 часа – Луна в Скорпион

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“: 

02.07.2020 от 04:20 ч. - 02.07.2020 до 04:21 ч.
03.07.2020 от 16:06 ч. - 04.07.2020 до 07:48 ч.
06.07.2020 от 12:35 ч. - 06.07.2020 до 13:08 ч.
07.07.2020 от 07:37 ч. - 08.07.2020 до 21:12 ч.
11.07.2020 от 06:49 ч. - 11.07.2020 до 08:06 ч.
13.07.2020 от 18:54 ч. - 13.07.2020 до 20:34 ч.
16.07.2020 от 06:21 ч. - 16.07.2020 до 08:19 ч.
18.07.2020 от 00:14 ч. - 18.07.2020 до 17:24 ч.
20.07.2020 от 20:55 ч. - 20.07.2020 до 23:16 ч.
22.07.2020 от 03:27 ч. - 23.07.2020 до 02:40 ч.
25.07.2020 от 02:08 ч. - 25.07.2020 до 04:54 ч.
27.07.2020 от 04:09 ч. - 27.07.2020 до 07:12 ч.
29.07.2020 от 07:01 ч. - 29.07.2020 до 10:25 ч.
31.07.2020 от 03:08 ч. - 31.07.2020 до 14:58 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Синята светлина нощем е пагубна за съня Синята светлина нощем е пагубна за съня Добрият сън е едно от най-важните условия за оптимално здраве. Уви, в наши дни хората спят доста по-малко отколкото в миналото. Подробно
Как се развива толерантност към кофеина Как се развива толерантност към кофеина Кофеинът подобрява настроението и намалява умората. Затова много хора започват деня с ароматно кафе или чай. Подробно
Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп Поредният летен уикенд предстои... Мислите да си починете като се разхладите в басейна или да събирате тен на плажа... Подробно
Бързи съвети за хранене при разстроен стомах Бързи съвети за хранене при разстроен стомах Какви храни трябва да ядете и какви да избягвате, когато стомашно-чревният ви тракт не е в топ форма... Подробно
Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда През цялото лято в Аптеки Афиа Ви очакват интересни награди от лятната промоция на пробиотици Линекс Подробно
Освободи страха, за да промениш своята реалност Освободи страха, за да промениш своята реалност Вярвате или не, всички се раждаме безстрашни. Какво, обаче, се случва с нас по-късно след това, когато вече пораснем... Подробно