За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Хороскоп за месец Юни 2020 от Марги Паскалева

Хороскоп за месец Юни 2020 от Марги Паскалева
ОВЕН – през първата половина на юни ще се чувствате по-объркани и нестабилни финансово поради обстоятелствата около пандемията Covid 19. Имате много нови идеи, но сега се съсредоточете върху старите контакти, които са ви добре познати. Важно е за вас да бъдете по-адаптивни, да ревизирате и коригирате някои проекти и дейности. Работете в уединение. Постепенно контактите ще се увеличават през втората половина на юни. Делата ще започнат да се задвижват по-успешно към края на месеца. Марс, вашият планетен управител, навлиза в знака Овен на 28 юни, който ще ви зареди с енергия. Ще бъдете много по активни, а ежедневието – все по-динамично. През втората половина на месеца избягвайте подписване на нови договори, уреждане на имуществени въпроси, покупка на домакински уреди и техника – време е за леки ремонти. Любовта и партньорствата ще са по-хармонични. 

ТЕЛЕЦ – взаимоотношенията с близките и социалните ви контакти през този месец ще са по-хармонични и ползотворни. Финансовото състояние ще е по-нестабилно през първата половина на юни. Направете ревизия финансовата част и на важните за вас неща, които ви карат да се чувствате добре. Не рискувайте финансово. След 17 юни ще започне постепенно „въжето да се разхлабва“ и работата ще потръгне повече, най-вече при работещите в сферата на търговията, транспорта и услугите. През втората половина на месеца избягвайте нови предложения, подписване на договори, покупка на автомобил или техника. До 28 юни ще получавате и повече подкрепа. След това трябва да мислите повече за себе си и своето усъвършенстване. Йога и други духовни занимания ще ви се отразят добре. Възможни са разочарования от поведението на ваш приятел. Не давайте и не взимайте пари в заем.

БЛИЗНАЦИ – този месец е един от по-трудните ви периоди на годината. Някои от вас ще ги притискат финансови трудности, а при други ще възникват противоречия в интимните или бизнес партньорства. Не бива да откликвате на измамни предложения и нереалистични в този период действия в бизнес план. Ще има и такива измежду вас, които ще бъдат принудени да си търсят друга работа. В този момент не можете да разчитате на нищо сигурно и стабилно. Насочете се към временна / сезонна работа, за да не изпаднете в по-трудно положение. Личните отношения и интимни връзки, които от дълго време залитат в крайности и са нестабилни, могат да бъдат приключени. Не позволявайте развитието на подобен сценарий, а вложете повече усилия. Грижете се за здравето си и се пазете от зарази. Месецът не е благоприятен за вас за планови операции и дългосрочни договори.

РАК – повечето от вас ще имат шанс за по-добро развитие в делата, но и не разчитайте на големи печалби и придобивки. Рекламата ще ви помогне в работата и можете да разчитате на повече късмет след 21 юни. Очакват ви добри новини от чужбина и някои от вас може да получат добро предложение за работа, макар и временна. Ще ви се отрази добре, ако заминете за известно време някъде или ако работите в уединение. Предпазвайте се от интриги и измами, пазете добре личните си тайни. Не разчитайте на нечия помощ, трябва да се справите сами с трудностите. За повечето хора това е един от най-трудните месеци, но вие сте в по-добра позиция. Време е за довършване на започнати дела, за реорганизации, ревизии и корекции на плановете и дейностите. Избягвайте скъпи покупки, особено на техника, недвижим имот или автомобил. Внимавайте за загуба на документи и информация.

ЛЪВ – през месец юни трябва да вложите повече усилия, за да успеете да изпълните както служебните си задължения, така и задълженията към семейството. Някои измежду родените през юли Лъвове може би са безработни и ще се чувстват потиснати и притеснени за бъдещето си. Време е да преосмислите и ревизирате своите идеи, проекти и приятелства. Ако е необходимо, започнете временно някаква работа. Може да обмислите и стари предложения. Но тези, които имат работа, ще са по-натоварени в ежедневието си до средата на месеца както на работното място, така и у дома. Средствата няма да са достатъчни, затова наличните трябва да харчите разумно. Не взимайте и не давайте пари в заем. Някои от вас през този месец могат да срещнат стари приятели или интимни партньори от миналото. Нови интимни или бизнес партньорства не започвайте, ако искате да бъдат дълготрайни.

ДЕВА – през този месец акцентът при вас пада върху работата и взаимоотношенията на работното място. Някои от вас могат да получават по-ниско заплащане за труда си или да са останали без работа, поради което да се чувстват по-неудовлетворени и меланхолични. Възможни са разочарования и конфликти с интимния или с бизнес партньори. Предпазвайте се от измами и кражби, особено в средата на месеца. Не се доверявайте на случайни хора. Обръщайте достатъчно внимание на партньора и семейството си. Грижете се и за здравето си, уязвимо е кръвообращението. Бъдете по-дистанцирани от хората, поради повишената опасност от зараза с Covid 19. Вие, за разлика от другите, можете да разчитате на помощ и съвет от своите приятели. След 17 юни не подписвайте нови договори, не купувайте техника или автомобил, не предприемайте планови операции, защото периодът не е благоприятен.

ВЕЗНИ – през този месец пред вас стоят задачи, които задължително трябва да довършите и приключите, за да дадете път на новите идеи и цели през юли. Сега не е благоприятно да предявявате претенции към работодателя си, защото няма да е склонен да удовлетвори вашите желания. Ако имате изпити, на които трябва да се явите повторно, подгответе се добре и бъдете по-постоянни. В работата си не споделяйте лични тайни и планове, предпазвайте се от интриги и конфликти с колеги. Грижете се и за здравето си, спазвайте дистанция. Възможни са вирусни, гъбични или други инфекции; алергии или интоксикации. Избягвайте къпането в басейни и обществени вани, сексуални контакти без предпазни средства, пътуване по море. Тези от вас, които са родени и с Венера във Везни, ще се радват на много положителни емоции в любовта. Възможно е възобновяването на стара връзка.

СКОРПИОН – месецът може да е по-натоварен с отговорности и обрати за родените в края на Октомври Скорпиони. Но въпреки това месецът се очертава успешен и имате възможност да постигнете добри резултати с повече постоянство и труд. Не се доверявайте на непроверени хора, които ви предлагат нови и нестандартни методи на работа или каквито и да било действия. Не рискувайте във финансовите дела, избягвайте спекулациите. Ако ви се предостави възможност за рефинансиране, възползвайте се. За нови заеми и начинания месецът не е добър. Много от вас ще са настроени романтично, творците ще са изпълнени с творческо вдъхновение и ще създават уникални творби. Трети ще поемат към любима или екзотична дестинация, където ще се отдадат на заслужена почивка и забавления. Избягвайте флиртовете, ако сте ангажирани с постоянен партньор, за да не нараните любимия си човек.

СТРЕЛЕЦ – забързани в ежедневието си, през този месец някои от вас ще са по-разсеяни и може да загубите важна лична вещ, ако не внимавате. Освен това трябва да вземете превантивни мерки в дома си срещу течове и обири. Избягвайте покупко-продажба или отдаване / наемане на недвижими имущества под наем. Възможни са измами и фалшификации. Нови бизнес предложения и партньорства също не приемайте – ще попадате на непостоянни и несериозни хора. Същото важи и в интимен план. Интимните отношения могат да бъдат нестабилни или да има разочарования при някои от вас. Следете приходите и разходите си, ако имате личен бизнес. Сега е време за ревизии, ремонти и довършване на започнати неща, за самоусъвършенстване и корекции, но не и пластични операции. Избягвайте емоционално натоварване. Не правете до 28 юни големи инвестиции.

КОЗИРОГ – при вас през този месец акцентът е върху работата, взаимоотношенията на работното място или с роднини, здравето, пътуванията, договорните отношения. На хората с бизнес ще се наложи преструктуриране, съкращаване или връщане на стари служители във фирмата. Ще има и хора, които ще се върнат на работните си места, ако са били в отпуск заради извънредната ситуация. В здравословен план се предпазвайте от травми на ръцете  и от инфекции, особено хората с белодробни заболявания. Ако имате автомобил, прегледайте го при специалист за изправност, защото може да възникнат течове през втората половина на месеца – на антифриз, масло, спукан маркуч, радиатор, водна помпа и т.н. Избягвайте пътуване на дълъг път по време на дъжд и хлъзгав път. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или не сте се наспали добре. Пазете личните си документи от загуба.

ВОДОЛЕЙ – през месец юни трябва добре да ръководите финансовите си дела и да сте по-пестеливи. Не правете капиталовложения, не започвайте нови дейности или работа, освен ако не е сезонна или временна. На много от вас парите няма да стигат или ще изтичат между пръстите ви с непредвидени разходи. Ако предприемете бизнес или друг финансов риск, по-вероятно е да загубите доста пари или да не ви удовлетвори покупката. Предпазвайте се от кражби и измами, както и от спекулативни действия. Месецът е добър за творците и за творчески занимания, за духовни практики и самоусъвършенстване. Възможно е връщане към стара любов или разрушени в миналото връзки. Бъдете по-адаптивни и постоянни в партньорствата и любовта. Добри новини за хора, чиито деца са зад граница или тяхното връщане у дома, което ще ги зарадва. Грижете се за своето и здравето на близките си.

РИБИ – през месец юни ще сте изпълнени с голямо вдъхновение и желание за забавления, любов и емоционален комфорт. Някои от вас ще предприемат далечни пътувания, други ще ремонтират, разместват и подреждат мебели дома си. Ще има и такива, които ще работят у дома, както и такива, които няма да имат работа поради съкращения. Разчитайте винаги на интуицията си преди да вземете решение или предприемете действие. Вие не сте от най-инициативните, а през този месец може да сте по-разсеяни, объркани или склонни към нечие силно влияние. Добре е за вас да стоите далече от хора с негативна енергия, да не позволявате да ви използват или влияят. Голямата ви състрадателност и човеколюбие могат да направят някои от вас уязвими и без да се усетят да станат жертва – на любим човек, на измами или кражби, на енергийни вмешателства. Предпазвайте се от инфекции и във вода.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 7, 8, 15, 16, 22, 23, 28 и 29 юни.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 9, 10, 16, 17, 24 и 30 юни.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 5, 6, 13, 19, 20, 21 и 27 юни.
    
ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮНИ 2020: 

• Пълнолуние и лунно затъмнение – 05.06.2020 – 22:13 часа – Луна в Стрелец
• Последна четвърт – 13.06.2020 – 09:24 часа – Луна в Риби
• Новолуние и слънчево затъмнение – 21.06.2020 – 09:40 часа – Луна в Рак
• Първа четвърт – 28.06.2020 – 11:16 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“: 

02.06.2020 от 13:40 ч. - 02.06.2020 до 19:06 ч.
04.06.2020 от 14:36 ч. - 04.06.2020 до 20:17 ч.
06.06.2020 от 07:10 ч. - 06.06.2020 до 22:44 ч.
08.06.2020 от 21:05 ч. - 09.06.2020 до 03:54 ч.
10.06.2020 от 17:35 ч. - 11.06.2020 до 12:31 ч.
13.06.2020 от 15:45 ч. - 14.06.2020 до 00:03 ч.
16.06.2020 от 03:49 ч. - 16.06.2020 до 12:35 ч.
18.06.2020 от 15:02 ч. - 19.06.2020 до 00:00 ч.
21.06.2020 от 00:48 ч. - 21.06.2020 до 09:02 ч.
23.06.2020 от 10:20 ч. - 23.06.2020 до 15:33 ч.
24.06.2020 от 08:34 ч. - 25.06.2020 до 20:05 ч.
27.06.2020 от 23:02 ч. - 27.06.2020 до 23:16 ч.
29.06.2020 от 16:02 ч. - 30.06.2020 до 01:48 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“ до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинни дейности.

Марги Паскалева
https://astroamor.wordpress.com
Как се развива толерантност към кофеина Как се развива толерантност към кофеина Кофеинът подобрява настроението и намалява умората. Затова много хора започват деня с ароматно кафе или чай. Подробно
Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп Грижа за интимната хигиена на жената с Интимо Хелп Поредният летен уикенд предстои... Мислите да си починете като се разхладите в басейна или да събирате тен на плажа... Подробно
Бързи съвети за хранене при разстроен стомах Бързи съвети за хранене при разстроен стомах Какви храни трябва да ядете и какви да избягвате, когато стомашно-чревният ви тракт не е в топ форма... Подробно
Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда Постигнете здравословен баланс с Линекс и спечелете награда През цялото лято в Аптеки Афиа Ви очакват интересни награди от лятната промоция на пробиотици Линекс Подробно
Освободи страха, за да промениш своята реалност Освободи страха, за да промениш своята реалност Вярвате или не, всички се раждаме безстрашни. Какво, обаче, се случва с нас по-късно след това, когато вече пораснем... Подробно
Прогонете комарите с напълно натурални продукти Аромапик Прогонете комарите с напълно натурални продукти Аромапик Освен сезонът на почивките, лятото е сезонът и на комарите. Не пропускайте да се подготвите с най-подходящата защита Подробно