За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Слим паста - отслабване чрез хранене

Серията Slim Pasta, Slim Noodles и Slim Rice е нов клас функционални храни, подпомагащи отслабването.Продуктите представляват нискокалорични алтернативи на нормалната паста, нудълс и ориз.В основата им е брашно от растението конджак, богато на глюкоманан – съставка, за контрол на теглото, която оставя чувство за ситост до 4 часа след консумация.

Продуктите Slim решават проблема с високите калорийни, въглехидратни и захарни стойности при консумацията на нормалната паста, нудълс и ориз. Slim Pasta например съдържа само 21 калории, 0,2 въглехидрати и 0 грама захар и е задоволителен начин за отслабване без гладуване.

Друга разлика е, че продуктите Slim са малко по-твърди при сдъвкване, което се дължи на брашното от конджак. Те са също така много абсорбиращи, така че ако ги добавите към сос, който е по-течен, те ще поемат в по-голяма степен вкуса на соса и яститето ще бъде още по-вкусно. 

Slim Pasta, Slim Noodles и Slim Rice са нискокалорични, не съдържат глутен, захар и мазнини. С високо съдържание на фибри. Подходящи са за хора, желаещи да отслабнат, при спазващи диета без глутен, за диабетици, както и за вегани и вегетарианци.

Slim Pasta, Slim Noodles и Slim Rice се приготвят изключително лесно и бързо. Само в 4 стъпки:

1. Отцеждате водата от опаковката

2. Изплаквате 2-3 пъти със студена вода

3. Затопляте в горещ тиган за 2-3мин или в микровълнова фурна за 1мин. Лазанята се поставя в подходящ съд и се пече на фурна.

4. Консумирате с любими сосове или като гарнитура, към супа или салата.