За Въпроси: +359 889 717 880
За Въпроси: +359 889 717 880
Какво е да обичаш някого, който е зодия Рак

Какво е да обичаш някого, който е зодия Рак
Според астрологията Рака е един от знаците, който най-често се определя като твърде чувствителен, но същевременно верен до гроб.

Обаче има още много, което да се каже за този знак, особено щом става въпрос за любов.

Да, понякога срамежливостта на Рака може да накара любовната му игра да ви изглежда като малко поовехтяла, но… В Рака има още много, защото заговорим ли за любов, раците са или най-сладките хора, които сте срещали или… най-лудите!

Ето кои са 5-те истини, когато сме влюбени или във връзка с някой, който е зодия Рак.

1.Те свръханализират всичко.
Представете си, че най-накрая сте успели да си уредите среща с това страхотно момиче, на което сте хвърлили поглед от доста време, само за да изпаднете в психоанализа на всичко, което излиза от устата й по време на срещата. Е, точно това правят Раците! Те са наистина „внимателни“, когато искат да бъдат.

Освен това флиртът с Рак чрез СМС-и може да бъде или много секси, или пълен провал. Не е тяхна вината, че вашите емотикони ги пращат в дълбок размисъл. Какво, за Бога, значи емотиконата „пингвин“?!

2.Могат да бъдат „на настроения“.
Раците не могат да понасят, когато ги определят като „емоционални“, но все пак самите те понякога признават, че има нещо вярно в това. Когато един Рак е наранен или разстроен, вие също ще го усетите – те или ще се оттеглят в черупката си, или ще ви го покажат с бурна реакция.

Но не го взимайте присърце, това е просто техният начин да се предпазят от емоционално нараняване.

3.Те са изненадващо упорити.
Ядосайте ги и ще ви се наложи да се съобразявате с тях. Когато стигнете до спор, винаги ще губите. Няма значение дали сте в правото си, или не – начинът, по който подхождате към тях, е решаващото в случая.

4.Понякога обичат ревностно.
Те знаят, че семейството винаги е на първо място, така че ако започнете да излизате с Рак, на практика ставате част от семейството му. Следователно трябва да заобичате семейството му, иначе нямате шанс.

5.Но преди всичко друго, те ще преобърнат света, за да ви направят щастливи.

Когато се влюбят, Раците наистина се влюбват и дават всичко за връзката си, без да им бъде поискано. Дори и да претоварят сърцата и джобовете си, те не съжаляват после.

Така че когато един Рак се влюби във вас, знайте, че ви предстои да получите много страхотни изживявания с него.
7 натурални средства за зрителната острота 7 натурални средства за зрителната острота
Нарушеното зрение е изключително често в нашия свят.Все повече и повече хора носят очила или контактни лещи за коригиране на късогледство или далекогледство, но окончателно решение като че ли не съществува.
Подробно
Как да придобиваме лесно нови умения Как да придобиваме лесно нови умения
Заучаването на нова информация е чудесен начин да поддържате мозъка си във форма.
Подробно
Три големи групи причини за ниско либидо у жените Три големи групи причини за ниско либидо у жените
Много „щастливи двойки“, които виждаме по социалните мрежи, крият обща тайна – малка или липса на всякаква интимност помежду си.
Подробно
Очите са прозорец към душата и към немалко болести Очите са прозорец към душата и към немалко болести Случвало ли ви се е докторът да огледа очите ви, когато ви изследва за друго заболяване? Ако ви е интересно защо, четете надолу! Подробно
Петте хранителни вещества, които ще ни липсват през 2020! Петте хранителни вещества, които ще ни липсват през 2020!
Казват ни да ядем здравословни храни, за да получаваме всичко, от което тялото ни се нуждае всеки ден и да поддържаме добро здраве през целия си живот. 
Подробно
Лесни техники за защита на очите Лесни техники за защита на очите Дигитализацията на съвременното общество ни принуждава да се взираме в екрани продължително време.Нарастващата употреба на смарт телефони, без осигуряване на необходимата защита за очите, е свързана с очен дискомфорт и очни нарушения. Подробно