За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
Какво е да обичаш някого, който е зодия Рак

Какво е да обичаш някого, който е зодия Рак
Според астрологията Рака е един от знаците, който най-често се определя като твърде чувствителен, но същевременно верен до гроб.

Обаче има още много, което да се каже за този знак, особено щом става въпрос за любов.

Да, понякога срамежливостта на Рака може да накара любовната му игра да ви изглежда като малко поовехтяла, но… В Рака има още много, защото заговорим ли за любов, раците са или най-сладките хора, които сте срещали или… най-лудите!

Ето кои са 5-те истини, когато сме влюбени или във връзка с някой, който е зодия Рак.

1.Те свръханализират всичко.
Представете си, че най-накрая сте успели да си уредите среща с това страхотно момиче, на което сте хвърлили поглед от доста време, само за да изпаднете в психоанализа на всичко, което излиза от устата й по време на срещата. Е, точно това правят Раците! Те са наистина „внимателни“, когато искат да бъдат.

Освен това флиртът с Рак чрез СМС-и може да бъде или много секси, или пълен провал. Не е тяхна вината, че вашите емотикони ги пращат в дълбок размисъл. Какво, за Бога, значи емотиконата „пингвин“?!

2.Могат да бъдат „на настроения“.
Раците не могат да понасят, когато ги определят като „емоционални“, но все пак самите те понякога признават, че има нещо вярно в това. Когато един Рак е наранен или разстроен, вие също ще го усетите – те или ще се оттеглят в черупката си, или ще ви го покажат с бурна реакция.

Но не го взимайте присърце, това е просто техният начин да се предпазят от емоционално нараняване.

3.Те са изненадващо упорити.
Ядосайте ги и ще ви се наложи да се съобразявате с тях. Когато стигнете до спор, винаги ще губите. Няма значение дали сте в правото си, или не – начинът, по който подхождате към тях, е решаващото в случая.

4.Понякога обичат ревностно.
Те знаят, че семейството винаги е на първо място, така че ако започнете да излизате с Рак, на практика ставате част от семейството му. Следователно трябва да заобичате семейството му, иначе нямате шанс.

5.Но преди всичко друго, те ще преобърнат света, за да ви направят щастливи.

Когато се влюбят, Раците наистина се влюбват и дават всичко за връзката си, без да им бъде поискано. Дори и да претоварят сърцата и джобовете си, те не съжаляват после.

Така че когато един Рак се влюби във вас, знайте, че ви предстои да получите много страхотни изживявания с него.

Защо казват, че простатата е второто сърце на мъжа Защо казват, че простатата е второто сърце на мъжа Знаете ли, че въпреки малките си размери, здравата простата определя качествения и пълноценен живот при мъжете... Подробно
Хороскоп за Октомври 2020 от Марги Паскалева Хороскоп за Октомври 2020 от Марги Паскалева Октомври идва с топли цветове и есенен листопад... Ето какво предстои за различните зодии през този месец Подробно
Как лесно да си осигурим добро зрение за дълги години Как лесно да си осигурим добро зрение за дълги години Зрението е едно от най-важните ни сетива. Затова е необходимо да полагаме ежедневни грижи за очите Подробно
Пет съвета как да облекчим болките във врата Пет съвета как да облекчим болките във врата
Ако несъзнателно седите в неправилна позиция или имате неритмичен режим на работа и почивка...
Подробно
Мислите ли, че съществува любов от пръв поглед Мислите ли, че съществува любов от пръв поглед Да се влюбиш от пръв поглед... Мнозина са изпитвали това вълнение, а за други звучи абсурдно и непонятно... Подробно
Салатата с или без магданоз – как я предпочитате? Салатата с или без магданоз – как я предпочитате? Може да не предполагате, че магданозът във Вашата салата е много повече от украса. Ето как влияе на здравето ни... Подробно