За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
За Въпроси:  sales@afya-pharmacy.bg
9 признака, че в живота ви предстоят големи промени

9 признака, че в живота ви предстоят големи промени
Случвало ли ви се е да усещате, че ви предстои огромна промяна?

Понякога животът ни преобръща и ни изстрелва във водовъртеж от промени. Често това изглежда страшно на пръв поглед, но в последствие разбираме, че всичко е било за наше добро.

Ако сте в етап от живота си, в който ви очакват такива големи промени, трябва да се подготвите за предстоящия катапулт.

Големите енергийни промени се случват по-често, отколкото подозирате, но те са необходими, за да ви оформят в човека, който трябва да бъдете.

Ако изпитвате някое от изброените, вероятно трябва да се приготвите за промени:

1. Забелязвате драстични промени в начина си на сън.

Или спите твърде много, или пък въобще не можете да се наспите. Не се страхувайте, има причина за това. Вероятно навлизате в началната фаза. Безсънието често съпътства големите енергийни промени.

2. Чувствате се напълно не на място.
Вече не се чувствате добре в обкръжаващата ви среда. Не сте човека, който бихте желали да бъдете и това силно ви влияе, но сякаш сте заседнали на едно място и не можете да промените нищо.

3. Внезапно ви обзема желание да решавате проблеми от миналото.
Смятате, че ако оправите сметките от миналото, ще се почувствате по-добре. Не разчитайте много на това обаче, защото промяната, през която преминавате, вероятно ще ви отправи в съвсем друга посока.

4. Станали сте твърде емоционални.
Превръщате се в ураган от емоции. Това е така, защото се зараждат неща, с които предстои да се справите. Досега те са били дълбоко заключени, но скоро ще се наложи да се изправите срещу тях.

5. Всичко ви се струва нереално.
Реалността вече не е така реална, както беше преди - дори семейството и приятелите ви.

6. Прекарвате повече време сами.
Превръщате се в единак. Прекарвате доста време в размисли за неща, за които никога не сте и предполагали, че бихте мислили.

7. Случайностите ви преследват.
Ставате свидетел на постоянни съвпадения. Колко пъти видяхте повтарящи се числа през последната седмица? Тези неща въобще не са случайни. Вашите духовни водачи се опитват да ви дадат знак.

8. Намирате нови вдъхновения.
Вдъхновявате се от неща, които не сте забелязвали досега и се чувствате по-щастливи то всякога. Все едно най-накрая всичко си идва на мястото.

9. Усещате, че предстои нещо голямо.
Всичко зависи от това къде се намирате по пътя си и какво ви води напред. Макар и в момента да не виждате голямата промяна, не се тревожете, ще стигнете и до нея.

Не забравяйте, че големите промени в живота не винаги са лошо нещо и често ви водят до красиви крайни дестинации.

Бъдете верни на себе си и не се борете с тези промени.

Всичко се случва с причина.
Пиете ли достатъчно вода през топлите летни дни? Пиете ли достатъчно вода през топлите летни дни? Всички жизнени процеси в човешкото тяло са свързани с прозрачната течност, наречена вода. Тя е важна част от тялото ни. Подробно
Ролята на трите макулни пигмента за зрението Ролята на трите макулни пигмента за зрението Макулата е тази част от окото, благодарение на която виждаме ясно в детайли и четем, пишем, караме автомобил. Подробно
Няколко уникални черти на червенокосите, освен косата Няколко уникални черти на червенокосите, освен косата Червенокосите се забелязват по-лесно в тълпата от блондините и брюнетите. И това не е никак странно... Подробно
Простуда в жегите и как да се справим с нея Простуда в жегите и как да се справим с нея Възможно ли е и през лятото да ни порази настинка, въпреки, че звучи невероятно, понеже това е най-топлия сезон Подробно
ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото ЦистиРен - за здрави пикочни пътища и през лятото Неприятните симптоми на цистита зачестяват по време на летните отпуски и могат да помрачат хубавите ни емоции Подробно
Стомашно - чревните разстройства при най-малките Стомашно - чревните разстройства при най-малките През лятото децата най-често страдат от стомашно-чревни разстройства, причинени от различни вируси и бактерии Подробно