За Въпроси: +359 889 717 880
За Въпроси: +359 889 717 880
Месечен хороскоп декември

Месечен хороскоп декември
ОВЕН - през този месец някои от вас ще се чувстват притеснени финансово, поради ограничения или липса на достатъчно работни ангажименти. В същото време може да възникне необходимост от разрешаването на семейни въпроси и допълнителни средства. Добрата рекламата и търсенето на нови възможности ще ви помогнат за повишаване на приходите. Постоянството не ви е присъщо, но когато сте мотивирани и работите усърдно няма сила, която да спре устрема ви.

Дори и да се чувствате твърде натоварени с отговорности, сега е момента да затвърдите позициите си. Личните взаимоотношения може да бъдат на малко по-заден план, но е добре да намирате време за близките и любимите хора. Възможно е при някои от вас до 20 ноември да чувстват хлад в отношенията или усещане за самота. Но с наближаването на празниците ще се ентусиазирате и преобразите.

ТЕЛЕЦ - на някои измежду родените през април и началото на май може да се наложи да се преборят със силна конкуренция, а при други да възникне необходимостта от разрешаване на финансови или юридически въпроси. Избягвайте спорове и конфликти. Разчитайте на добре познати и сигурни партньори в бизнеса.

Появяват се добри възможности за приходи след 9 декември, които ще ви карат да се чувствате сигурни и стабилни. Работете усърдно, за да можете след 20-ти да се отдадете на заслужена почивка и забавления в празничните дни. Около 13 - 15 декември внимавайте за противоречия в отношенията с интимния си партньор - не давайте повод за ревност и не налагайте мнение.

От 2 декември Юпитер навлиза в земния знак Козирог и през 2020 година ще ви носи много късмет, придобивки и възможности за израстване в кариерата.

БЛИЗНАЦИ - подредете добре задачите си, защото някои от вас ще са доста натоварени с ангажименти. Търсете при нужда помощ от свой колега и се стремете към сътрудничество с колегите.

Грижете се за здравето си и подсилете имунната система, за да избегнете вирусни инфекции и други здравословни проблеми.

Ако имате отдадено под наем имущество, следете за някакви материални или други щети. За онези от вас, които очакват финансиране за нов проект, ще се радват на положителни резултати в тази насока. А други ще имат възможност да спечелят доста пари от работата си с партньори.

След 20 декември навлизате в много положителен период в интимен план, а в празничните дни ви очакват интересни пътувания, забавления, придобивки и срещи с приятни за вас хора, които ще ви заредят с позитивна енергия и много нови идеи.

РАК - най-после дойде моментът, в който можете да си отдъхнете от напрежението и предизвикателствата, през които преминахте през последните месец, месец и половина.

Този месец е наситен с много положителни преживявания, хубави поводи за радост, подаръци от съдбата и благоприятно развитие на делата ви. Вашата мекота и загадъчност ще привличат противоположния пол. Връзките и взаимоотношенията с любимите ви ще са дълбоки, стабилни и страстни. Децата също ще ви носят много поводи за сълзи от радост.

Слънчевото затъмнение и Новолуние на 26 декември бележи едно ново начало и много от свободните представители на знака ще намерят своята сродна душа през 2020 година, а по-възрастните може да ги изненада и появата на внуци в семейството. Новогодишните празници ще са вълнуващи и запомнящи се.

ЛЪВ - мили Лъвове, през този месец трябва се стремите към баланс в отношенията с близки, колеги, началници и всякакви други хора от обкръжението ви.

Задълженията и отговорностите в работата и в семейството ви няма да са малко и ще расте напрежението в ежедневието ви. Растат и амбициите, все по-трудно ще се въздържате от критика. А това може да породи и по-сериозни конфликти.

Препоръчително е през този месец да вземете превантивни мерки в дома срещу кражби, пожар или някакви течове - от съседи, пералня или вследствие проблеми с канализацията. Добре е да извършите ремонт, да разрешите важен имуществен въпрос. Някои от вас могат да предприемат преместване в друго населено място. След 20-ти обръщайте повече внимание на партньора си. Новите работни проекти и промени идват с Новата година.

ДЕВА - много активен месец за вас по отношение на контактите, свързани с общи интереси. Много от вас ще пътуват повече, ще уреждат важни документи, ще подписват договори. А за други приоритет ще са взаимоотношенията с роднини и съседи, с които е възможно да се обтегнат отношенията или да се наложи да се погрижите за свой близък със сериозен проблем.

За сметка на това интимните отношения и финансите са стабилни. Имате отлични възможности за добри печалби и придобивки. Бъдете особено внимателни при шофиране на дълъг път и избягвайте рисковете. Ще ви е трудно и на вас да овладеете напрежението в ежедневието, но след 20 декември намалява. Започнете по-отрано подготовката за предстоящите празници. Юпитер в Козирог от 2 декември и през 2020 година подготвя за вас приятни изненади.

ВЕЗНИ - месец декември за вас няма да е особено лек във финансов план, а това може да се отрази както на настроението ви, така и на отношенията в семейството. Възможно е да се появят непредвидени разходи, а и приходите да са по-малко от очакваните. Не предприемайте финансови рискове в бизнеса, бъдете изпълнителни и се предпазвайте от конфликти в работата. Ако съумеете да постигнете баланс до 20 декември, празничните ви дни ще са изпълнени с радост и положителни емоции.

Юпитер в Козирог през 2020 година изисква от вас да не правите нереалистични планове и да се стремите към стабилност и сигурност. Може да ви зарадва появата на нов член в семейството през следващата година, което да наложи преустройство и ремонт на дома. Затъмнението на 26-ти е белег за ново начало през 2020 година за член от семейството.  

СКОРПИОН - през този месец сте изпълнени с много сили и енергия, които трябва да канализирате в правилна насока. През първата половина на месеца ще се радвате на повече приходи, положителни преживявания в интимните отношения и поводи за радост. Родените през октомври Скорпиони не е добре да предприемат сега рисковани начинания и действия.

Възможни са спорове с партньори или конкуренти, а след 20 декември до средата на януари да се чувствате финансово по-ограничени, да възникват неочаквани обрати и затруднения в партньорските отношения. Ноемврийските Скорпиони ще са по-смели и предприемчиви, ще постигат много повече.

Юпитер в Козирог и затъмнението на 26-ти ще ви донесат по-добри възможности за развитие и успехи. Нови пътища за развитие и проекти ви очакват през следващата година.

СТРЕЛЕЦ - надявам се, че болшинството от вас се чувстват удовлетворени от 2019 година с подкрепата на вашата планета Юпитер, носеща много успехи, придобивки и положителни събития. Вероятно се чувствате вече изтощени и през този месец ще изпитвате необходимост от отдих и уединение. Не се учудвайте, ако хората ви изнервят и натоварват. Намерете време за разтоварване, спорт и развлечения.

А най-добре си вземете отпуск и заминете на някое мистично място, където да се възстановите и обновите енергията си. Ако нямате възможност за отпуск и пътувания, тогава творческите занимания, музиката, дълбоките размисли, четенето на интересни книги и други интересни за вас развлечения ще ви се отразят чудесно. По време на Коледните и Новогодишни празници ще се чувствате окрилени и романтично настроени. 

КОЗИРОГ - предвид трудната година за вас, която вече е към края си, бързам да ви обнадеждя. С преминаването на Юпитер във вашия знак, навлизате в една много по-ползотворна, положителна и успешна година. И вие усещате това с цялото си същество.

Въпреки, че по природа сте по-скоро реалисти, а понякога и песимисти, през този месец имате възможност да разпуснете малко и да се забавлявате. Ще получавате внимание и подкрепа от приятели и влиятелни хора. Ще обмисляте новите си идеи и планове за бъдещето.

Вашата вътрешна несигурност и стеснителност във връзките сега ще е някак заглушена, защото близките и любимите ви хора ще доказват ежедневно своята привързаност и обич. Ще получавате ценни подаръци в празничните дни и ще бъде уютно за вас в хубава компания, където и да сте. Посрещнете 2020 година с надежда!

ВОДОЛЕЙ - последният месец на годината за вас се очертава по-противоречив и ще се наложи да преодолеете някои предизвикателства. Напрежението ще се съсредоточи върху работата и работните ви отношения с началници и други по-авторитетни хора. Предпазвайте се от конфликти в работата и семейството. Някой с нещо може да ви изненада неприятно или ви нарани с авторитарното си поведение.

Около 18 и 25 декември бъдете внимателни за измами и кражби. Ако отсъствате по празниците, вземете мерки срещу крадци и обири. Семейните отношения и интимните връзки може са по-нестабилни след 20 декември. Понякога ви плашат дълбоките чувства и емоции. Срещуположният на вашия знак е Лъв, затова партньорът ви се нуждае от много топлота и внимание. Изненадайте го приятно за празниците и му дайте цялата си обич!

РИБИ - декември започва за вас забързано и динамично, но въпреки това месецът ще бъде за вас много ползотворен и контактите обещаващи. Добрата ви концентрация и силна интуиция ще ви носят добри резултати, не без подкрепата на ваши покровители и приятели. По-противоречивата 2019 година приключва и за вас.

С навлизането на Юпитер в Козирог през 2020 година ще постигате много повече и с повече лекота. Ще се радвате на успехи и придобивки, на нови дълготрайни приятелства. А някои от вас ги очаква израстване в кариерата Ще придобиете много повече авторитет и ще бъдете добре оценени от обществото и близките си.

Направете плановете си за следващата година, обмислете новите си цели, защото ще имате шанс много от тях да осъществите. На Бъдни вечер и Коледа бъдете с близките си. Новогодишната нощ ще бъде романтична и запомняща се.Когато обичаш някой зодия овен Когато обичаш някой зодия овен Добрият, лошият, Овенът…
Влюбени сте в овен? Тежко ви…
Това беше шега, разбира се. Вие сте щастливци, защото овенът буквално ще ви приклещи в ъгъла с любовта си.


Подробно
Как да не дебелеем по време на празниците Как да не дебелеем по време на празниците
Качването на тегло по време на празниците е проблем за повечето от нас. Кулинарните изкушения са толкова много, че съчетаването им с по-малкото физическа активност, типична за зимата, лесно води до натрупване на излишни килограми, от които после е трудно да се отървем.
Подробно
Чести психологически фактори, които ни пречат да отслабнем Чести психологически фактори, които ни пречат да отслабнем
Повечето от нас знаят много добре какво трябва да ядат и какво не, когато се опитват да отслабнат. Често обаче зарязваме всякаква диета, щом се почувстваме уморени, стресирани, отегчени или притеснени… а да си го признаем, тези емоции никак не са редки в днешни дни.
Подробно
Празниците са повод, но не са причина да се натъпчете Празниците са повод, но не са причина да се натъпчете
По стара традиция приемаме предстоящите коледни и новогодишни празници като зелена светлина да се натъпчем с каквато храна си поискаме, колкото си поискаме и до каквато степен можем да поемем, а често и повече отколкото можем да поемем.
Подробно
Високи дози витамин Е и селен водят до повишен риск от развитие на рак на простатата. Високи дози витамин Е и селен водят до повишен риск от развитие на рак на простатата.
Все пак мъжете все още могат да вземат ежедневните си мултивитамини без страх. Повечето от тях съдържат витамин Е и селен в количества многократно по-ниски от даваните на мъжете в изследването.
Подробно
Хормонът на съня помага в борбата със затлъстяването Хормонът на съня помага в борбата със затлъстяването
Мелатонинът е най-известен с ролята си на регулатор на цикъла сън-бодърстване, което го прави един от най-важните хормони за нашето физическо и психическо здраве. Оказва се, че мелатонинът, подобно на много други хормони, има и други функции в човешкото тяло.
Подробно