За Въпроси: +359 889 717 880
За Въпроси: +359 889 717 880
Защо да пием хидрогенирана вода с допълнителни водородни молекули?

Защо да пием хидрогенирана вода с допълнителни водородни молекули?
Дебатът относно ефектите на хидрогенираната вода расте. Докато много хора твърдят, че получената с помощта на специални уреди вода подобрява здравето им, критиците я описват като скъп и безполезен продукт. 
Но защо? Все пак, тази вода съдържа допълнителни водородни молекули, за които се смята, че предотвратяват оксидативния стрес и повредата на клетките в тялото. Или по друг начин казано - действа като антиоксидант. 
Тук ще посочим здравните ползи, които се предполага, че редовната консумация на хидрогенирана вода би имала върху тялото ни. 
 
По-добро сърдечно здраве 
Проучване, проведено в Китай, съобщава, че консумацията на хидрогенирана вода в продължение на 10 седмици може да понижи нивата на лошия холестерол при хора, които страдат от метаболитен синдром. Тази вода също понижава възпалението и стимулира образуването на т.нар. добър холестерол. 
 
Повече издръжливост 
В Италия пък са доказали, че хидрогенираната вода повишава физическата издръжливост на колоездачи по време на тренировка, в сравнение с обикновена вода. Друго проучване предполага, че спортистите биха се възстановявали по-бързо след тренировка, ако пият хидрогенирана вода. 
 
По-малко оксидативен стрес 
Както споменахме вече, този естествен антиоксидант може да неутрализира свободните радикали, които са свързани с определени болести кати рак, диабет и сърдечно съдови заболявания.
 
По-добро настроение 
Съобщава се за подобрено психично здраве и настроение след 4-седмична консумация на хидрогенирана вода. 
 
Наздраве!3 признака при мъжете, че здравето ви е в риск 3 признака при мъжете, че здравето ви е в риск
Всеизвестната мъдрост „слушай какво ти казва тялото ти“ не е само празни приказки. Понякога знаците, които тялото ви дава, могат буквално да спасят живота ви.
Подробно
Как да се справим със страха от зъболекаря Как да се справим със страха от зъболекаря
Макар за някои хора посещението при зъболекаря да представлява поносим ангажимент, през който трябва да преминат два пъти в годината, то за други това е ужасяващо събитие, което правят всичко възможно да избегнат.
Подробно
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ ОВЕН – през първата половина на месеца ще се радвате на повече поводи за радост и успехи, особено представителите на трета декада на Овена. Ще се чувствате силни и енергични. Подробно
Важно: калориите върху етикета не винаги отговарят на реалните! Важно: калориите върху етикета не винаги отговарят на реалните!
Днес можете да разберете съдържанието на калории на почти всяка пакетирана храна в магазина.
Подробно
И още чайове, с помощта на които да стопите коремните мазнини И още чайове, с помощта на които да стопите коремните мазнини И още чайове, с помощта на които да стопите коремните мазнини  Подробно
Какъв човек сте според активността на вашия мозък Какъв човек сте според активността на вашия мозък
Доктор Д. Амен, психиатър, преподавател и автор на бестселъри в Ню Йорк Таймс, изучава SPECT скенери на над 150 000 мозъка и определя петте типа мозък, присъщи за хората, които определят човешкото поведение, съчувствие и цялостна личност.
Подробно