За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
МИШЕЛ ПФАЙФЪР БЕЗУПРЕЧНА НА 61! КАК?
МИШЕЛ ПФАЙФЪР БЕЗУПРЕЧНА НА 61!  КАК?
На шейсет и една Мишел Пфайфър не показна никакви белези на стареене, каквито могат да се видят при много други жени на нейната възраст. Нейният вид е все още по младежки свеж и блестящ. Преди години тя е избрана за знаменитостта с най-желаната кожа. Близо четирийсет години по-късно кожата й все още е безупречна.

През годините тя е запитвана многократно какво прави, за да поддържа кожата си в такъв прекрасен вид и винаги отговаря, че не прави нищо особено. Въпреки това признава, че през последните години е по-внимателна с продуктите, които нанася върху тялото си, както и с тези, с които се храни. През двайсетте си  е пушила по 2 кутии цигари дневно и пила огромни количества Кока Кола, но видео, в което Бил Клинтън говорел за сърдечните заболявания, привлякло вниманието й. Тя си купила книгата, за която говорел бившият президент на САЩ и това променила живота й.

Тя решила да отстрани всички животински продукти от диетата си, включително пшеница, захар и мазни храни. Освен това започнала да полагала повече грижи за кожата си като обръщала основно внимание на слънцезащитата. Винаги използва крем с фактор, когато излиза на слънце.

Друг аспект от живота, който я поддържа млада, е намаленият стрес. Тя и семейството й живеят в къща в Северна Калифорния, където Мишел спортува ежедневно – още един аспект от живота й, който я поддържа млада.