За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
6 НЕЩА, КОИТО ДА ПОСТАВИМ В ДОМА СИ, АКО СТРАДАМЕ ОТ БЕЗПОКОЙСТВО
6 НЕЩА, КОИТО ДА ПОСТАВИМ В ДОМА СИ, АКО СТРАДАМЕ ОТ БЕЗПОКОЙСТВО
Страдате от безпокойство? Знаете ли, че дори поставянето на растение в офиса или на лампа за светлотерапия върху бюрото може да подобри симптомите ви чрез създаване на положителни вибрации? Не подценявайте ефектите, които една приветлива среда би могла да има върху психичното ни състояние.

Ето няколко продукта, които да вкарате в дома си.

1.Смарт плъг
Ако не сте чували досега, щепселът смарт плъг се включва директно в контакта и ви позволява да управлявате всичките си електроуреди чрез приложение в мобилния телефон. Ако сте от онези хора, които всеки път щом напуснат дома, изпадат в паника дали са изключили ютията, то това устройство е точно като за вас.

2. Лампа за светлотерапия
Ако живеете в среда, където не получавате достатъчно естествена слънчева светлина или пък работите приковани дълги часове на бюро, лампата за светлотерапия може да повдигне настроението ви и да ви успокоява.

3. Дифузер на етерични масла
Ароматерапията клинически доказано понижава стреса, подобрява концентрацията и успокоява, затова дифузер на етерични масла е добър продукт, който да добавим към арсенала в дома или на работа.

4. Фонтан
Водата има успокояващ звук. Малък декоративен фонтан върху бюрото би могъл да помогне за понижаване на стрес, но не забравяйте да ползвате тоалетната преди сядане.

5. Растения
Хората, които имат растения в дома си, имат по-ниски нива на стрес и това не е чудно. Все пак е по-лесно да седнеш спокойно и да дишаш, когато имаш кислород-продуциращо растение в дома си.

6. Топло одеяло
Когато няма никой наоколо, който да ти даде тази топла прегръдка, от която имаш нужда за успокоение на нервите, топлото одеяло може да свърши тази работа. Показани са при симптоми на инсомния и безпокойство, защото активират парасимпатиковата нервна система, което намалява стреса в тялото.