За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Инициатива "Здраво сърце" в аптеки Афиа
Всяка година, на 17-ти май отбелязваме Световния ден за борба с хипертонията. Инициатива, която цели да повиши обществената осведоменост за заболяването, както и да насърчи гражданите да предотвратят и контролират тази съвременна епидемия, засягаща милиони хора в световен мащаб.

Високото кръвно налягане е наричано още „Тихия убиец“, защото често няма симптоми и в повечето случаи хипертонията се открива прекалено късно, след като организмът години наред е тормозен от високото кръвно и са настъпили усложнения.

Основната грижа за сърдечното здраве е редовната проверка и измерване с апарат за кръвно налягане. Домашните апарати за кръвно са най-близките ви приятели в борбата с хипертонията.  За да се погрижите за високото кръвно, трябва да знаете, че го имате. След като сте информирани, грижата е далеч по-лесна. 

Каним Ви да станете част от инициативата на аптеки Афиа 
"Здраво сърце" на 17 май:

- в аптека Афиа Парк Велека, съвместно с апаратите за кръвно Sendo, ще имате възможност безплатно да измерите своето кръвно налягане и да научите как аритмията влияе на сърцето ви. Всички, които се включат в кампанията, ще имат възможност да участват в томбола с подарък автоматичен апарат за кръвно SENDO 3. Очакваме Ви на 17 май от 10:00 часа до 18:00 часа на адрес: к-с "Изгрев", бл.158 (срещу супермаркет Билла).

- в аптека Афиа Ботева, ще имате възможност да измерите безплатно кръвното налягане с автоматичния апрат B.WELL – точно, лесно и удобно, с индикатор за аритмия. Очакват Ви награди! Заповядайте на 17 май между 10:00 часа и 17:00 часа на адрес: ул. "Христо Ботев" 70.