За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Щастлива и спор(т)на зима с JAMIESON


Купи продукти  на Jamieson в периода от 26.11.2018 г. до 06.01.2019 г. Регистрирай номера на касовия бон. Участвай в томбола за: голямата награда от 800 лв ваучер за екипировка, два ваучера по 200 лв за екипировка и  20 опаковки Magnesium 100 mg Jamieson.

Джеймисън ( Jamieson Laboratories ) е канадски производител , признат за новаторство и отличие в производството на висококачествени витамини и добавки от естествени източници. Произведени съгласно 360 Pure  (360 процедури за контрол на качеството ) продуктите Jamieson са най-безопасните, най-чистите и най-ефективните добавки от естествени източници на пазара. 360 Pure отличава Джеймисън от другите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули, на които клиентите могат да се доверят.

Можете да разгледате и поръчате витамините и хранителните добавки на Jamieson, следвайки този линк: https://www.afya-pharmacy.bg/brandsbg/154

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на поне един продукт на марката Jamieson по техен избор.

При покупка на поне един продукт на марката Jamieson по негов избор, участникът следва да попълни име, фамилия и телефон за контакт на регистрационната бланка, налична в интернет, на адрес http://igra.jamieson.bg/, и да въведе обозначения код от касовата бележката за покупката в съответстващото поле. Една касова бележка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка е обозначена покука на един, или на повече от един продукт на марката Jamieson.

Наградите в играта са следните:
1 бр ваучер за пазаруване от магазини SLS на стойност 800 лв. с ДДС.
2 бр ваучери за пазаруване от магазини SLS на стойност 200 лв. с ДДС.
20 бр продукти Магнезий 100 mg

Имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в интернет, на адрес http://igra.jamieson.bg/, до 10.01.2019 г.