За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Иновация при борба с косопада - Revalid REGROWTH SERUM
Жените и мъжете, които търсят просто, но ефективно решение за намаляване на загубата на коса и възстановяване на нейния растеж, сега могат да открият новия Revalid REGROWTH SERUM , с клинично тестваната и награждавана активна съставка Redensyl.

Ревалид, Revalid Regrowth серум за коса 50 мл

Revalid REGROWTH SERUM съдържа иновативната активна съставка Redensyl 3%, не съдържа парабени, силикони и сулфати. Redensyl се състои от две патентовани молекули – екстракти от лиственица и от листата на зелен чай. Redensyl намалява косопада, подобрява плътността на косъма и стимулира растежа на косата. Екстрактът от пелин (Artemisia) от швейцарските Алпи съдържа етерични масла, богати на антиоксиданти, допълващи възстановяващия ефект Redensyl. Допълнителните аминокиселини и пантенолът овлажняват косата и сухия скалп. Клинично проучване показва увеличение на плътността на косата с 8%, съответстващо до 28 000 нови косъма след 3 месеца ежедневна употреба. Само след 84 дни, голяма част от доброволците (над 70%), използвали серума с Redensyl, са удоволетворени от неговия ефект и споделят, че са готови да го закупят.

БЕЗОПАСЕН И УДОБЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ
Revalid REGROWTH SERUM се предлага в удобен флакон от 50 мл с апликатор. Препоръчва се прилагането на 3,5 мл дневно директно върху скалпа в засегнатите области, върху суха или влажна коса. След втриване косата може да бъде незабавно оформена с избраната от вас прическа. Тъй като цикъла на растеж на косата може да отнеме от 1 до 4 месеца, се препоръчва ежедневното използване на Revalid REGROWTH SERUM в продължение на поне 3 до 6 месеца.

ПРОДУКТОВАТА ГАМА НА REVALID Е ПРОИЗВЕДЕНА В ШВЕЙЦАРИЯ
Revalid REGROWTH SERUM за регенерация на косата напълно допълва Швейцарската серия грижа за косата Revalid, включваща курс от лекарствени капсули за орален прием и набор от козметика за коса за външно приложение. Гамата от продукти Revalid съчетава Швейцарска висококачествена, ефективна технология и дерматологично доказана толерантност за блестяща и здрава коса.

 Revalid REGROWTH SERUM можете да поръчате тук