За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
-20% отстъпка на козметика SVR, SKINCODE EXCLUSIVE, SOBIO
Поддържайте кожата си сияйна и красива и през есента. Не пропускайте да се възползвате от 20% отстъпкa на специално подбрани козметични продукти в аптеки Афиа през октомври. Погрижете се за вашия тип кожа с висококачествената козметика SVR, SKINCODE EXCLUSIVE, SOBIO*.

svr продукти с отстъпкаsobio продукти с отстъпкаскинкод ексклузив продукти с отстъпка
През есента, грижата за кожата трябва да бъде насочена към възстановяне на щетите от слънчевите лъчи през лятото и подготовката и за зимата. Експертите съветват да се използват продукти за овлажняване и подхранване, грижа за кожата на ръцете и устните. Ексфолирането, както и използването на слънцезащитен фактор са също съществена част от правилното поддържане на кожата през есента.

Предлагаме Ви някои от най-добрите решения, които ще ви помогнат да поддържате здравия и красив вид на кожата си през този сезон:

1. Започнете с ексфолиране. Независимо дали предпочитате готов за упортеба или домашно приготвен скраб, ексфолиацията в началото на есента е препоръчителна, за да премахнете слоевете мъртви клетки, натрупани на повърхността. Домашен скраб може лесно да си приготвите чрез смесване на кафява захар с мед. След ексфолирането винаги прилагайте богат овлажняващ крем, за да осигурите правилна хидратация.

2. Използвайте богат овлажняващ крем. За разлика от летния сезон, когато една лека емулсия е достатъчна, есенната грижа за кожата трябва да влючва богат овлажняващ крем. Той ще осигури необходимата хидратация на кожата и същевременно ще я предпази от неблагоприятните външни влияния.

3. Почиствайте лицето си с мек измиващ продукт. Преминаването към по-нежен почистващ продукт, с минимален или никакъв аромат, се препоръчва от експертите. Това намалява риска от изсушаване на кожата, както и опасността от поява на алергични реакции.

4. Обърнете внимание на храненето. Ако искате да впечатлявате с красивата си кожа, трябва да ограничите по-тежките храни, характерни за този сезон. Вместо тях, включете в менюто си боровинки, спанак, лимони, тикви и ябълки. Те са източник на антиоксиданти и могат да предотвратят преждевременното стареене на кожата.

4. Снабдете се с качествен крем за ръце. Ръцете също изискват определено внимание. За да предотвратите сухотата и да избегнете напуканата кожа, инвестирайте в качествен крем за ръце и го използвайте редовно. Това ще ви гарантира еластична и гладка кожа.

5. Използвайте крем със слънцезащитен фактор. Използването на слънцезащитни продукти през есента е също съществена част от грижата за кожата. Тя гарантира, че кожата ви все още е достатъчно защитена, въпреки че UV лъчението не е толкова силно, колкото през лятото.

6. Не забравяйте балсама за устни. Устните са изключително чувствителни към температурните промени. Затова използвайте качествен балсам или крем за устни, който ще ги предпази от раздразнения и напуквания и ще запази красотата им.

скинкод ексклузив

*Промоционалните предложения са валидни за периода 01,10 - 31.10.2018 г.