За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Първият учебен ден
Първият учебен ден идва с много емоции и вълнение за всички първокласници и техните родители. Ако предстоящият старт на учебната година плаши или причинява тревожност на малкия ви ученик, то ключът е универсалната комбинация от цветни есенции РЕСКЮ на д-р Бах.

Продуктите от серията благоприятно повлияват неочакваните и спешни пристъпи на уплаха, страх и паника при децата вкъщи, в детската градина или в училище. Препоръчват се преди посещение на лекар или зъболекар, детска ясла или градина, при смяна на училището или града, при стрес от пътуване със самолет, при уплаха от животни и звуци и други състояния на страх. Бързо и ефективно помагат за възвръщане на вътрешното спокойствие. Могат да се приемат във всички форми (капки, спрей, пастили) неограничено в рамките на деня, през 15 минути до ефект. Подходящи са за всички възрасти, независимо от първоначалната нагласа, без опасност от предозиране и не водят до привикване.

Две впръсквания на РЕСКЮ спрей директно под езика елиминират тревожността и страха преди плашещо събитие, като гарантират бърз ефект (до 10 минути), който се изчерпва за час-два. Приятният плодов вкус на пастилите ги прави особено желани от малките. Предлагат се с вкус на касис. Един пастил е достатъчен, за да се справи с вътрешното напрежение при децата, чиято поява е причинило очакване на нещо вълнуващо или плашещо (първи учебен ден, тържество, контролно, изпит). Препоръчително е да не се сдъвква, а да се изчака да се разтопи след поставяне в устата. Действието настъпва на 20-тата минута.

Оригиналните продукти от серията РЕСКЮ на д-р Бах са в отличителен жълт цвят и носят логото на фирмата производител Nelsons.