За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Nature’s Way – пионер в природната медицина!
Лечението с естествени средства е старо колкото човечеството. Така например, употребата на билки с лечебна цел датира още отпреди 60 000 години, когато обществата не са имали писменост.

Днес, въпреки че конвенционалната медицина все повече напредва, хората отново се обръщат към естествените решения - по доклад на Световната здравна организация около 80% от населението на света разчита и на билковите лекарства.

Но имайки предвид, че индустрията на хранителни добавки непрекъснато бълва нови попълнения, е трудно да вземеш правилното решение по отношение на качеството и безопасността. Основният верен ориентир в случая е производителят – има ли дългогодишен опит, притежава ли необходимите сертификати, удостоверяващи отсъствие на вредни субстанции в продуктите и т.н.
Nature’s Way, USA – половинвековен опит и безкомпромисно качество!  Nature’s Way е компания, чиито продукти отговарят на най-високите стандарти в индустрията. Като едно от най-големите имена в бранша, Nature’s Way използва само суровини с отлични характеристики, залага на последните иновации в технологията на производство и следва всички принципи на високия GMP стандарт за Добри производствени практики.

Nature’s Way е основана в САЩ през 1969 г. от Том Мърдок, чието дело вдъхва живот на билковата медицина в Америка. Днес компанията е сред топ лидерите в индустрията на природни продукти в цял свят.

Nature’s Way предлага повече от 700 натурални продукти: витамини и минерали, есенциални мастни киселини, пробиотици, ензими, билкови екстракти, глюкозамини и др.

Продуктите на Nature’s Way притежават важни сертификати като USDA Organic, Non-GMO Project и Tru-ID™, удостоверяващи organic произхода на суровините, отсъствието на ГМО, замърсители, токсини и др. Компанията е сертифицирана и от Quality Assurance International (QAI) – водеща агенция за одобрение на органично произведени продукти, акредитирана от Американското министерство на земеделието, и дори от TGA - Регулаторния орган на терапевтичните стоки в Австралия.

Nature’s Way залага на тристепенната гаранция за качество – сигурно съдържание, сигурно усвояване, сигурна ефикасност:
-Благодарение на контролираната система на отглеждане, в продуктите се влагат суровини с екстра характеристики. Използват се само култивирани билки, които не са имали досег със замърсяване! Витамините, минералите, антиоксидантите, есенциалните мастни киселини и др. – всички те имат чист и сигурен произход!
-Биологично активните вещества в продуктите са в прецизно точни концентрации и максимално точни пропорции, с цел постигане на 100% абсорбция!
-Технологията на производство гарантира запазване полезните свойства на хранителните компоненти и оптималното им въздействие върху съответните органи и системи!
 
Доверете се на дългогодишния опит и изпитаното качество, доказано в годините назад! С Nature’s Way ще почувствате пълната сила на витамините, минералите и билките!

Официален вносител на Nature’s Way за България: РЕВИТА ЕООД.