За Въпроси: +359 889 717 880
печелете бонус точки
докато пазарувате
Поръчайте онлайн
вземете от аптека
Спестете 2% и
безплатна доставка
debit Възползвайте се от нашата система за онлайн разплащания
като плащате с дебитна или кредитна карта
Вземете подарък при покупка на слънцезащитен продукт на Мустела
При покупка онлайн на слънцезащитен продукт на Мустела получавате подарък - играчка Октоподчета.

Промоцията е валидна за периода 15.06 до 15.07.2018 г., за поръчки направени през сайта.Октоподчетата на Мустела са под формата на чашки с малки дупчици с различна форма. Те са чудесно забавление за моментите на къпане на децата или за игра с вода или на плажа. Подходящи са не само за пода и за игрите навън, но и за в банята, басейна или за строене на пясъчни кулички. Всеки октопод има различен отвор за наливане на вода, но и всичките 3 октопода могат да бъдат подредени един в друг. Перфектна играчка за стимулиране на фините двигателни умения на детето.

• Разпознаване на цветовете
• Сръчност
• Координация
• Преценка
• Памет
• Разрешаването на загадки
• Логика
• Разпознаването на форми
• Допир и захват
• Игра във вода

Банята: могат да се потапят във водата и да се държат. Може да се загребва вода с тях и след това да се излива като детето наблюдава как водата се стича по чашките (това се случва по различен начин в зависимост от октоподчето, с което си играе) Чашките-окотоподчета могат да се напасват една в друга.
Плажа: използвайте сух пясък, за да го пресипвате от една чашка в друга и използвайте формичките като сито. Пробвайте с мокър пясък, за да помогнете на вашето дете да направи малки пясъчни кули или дворци. Можете да въведете идеята за пълно и празно, когато детето ви вече е схванало по-простите понятия като размер и цвят. Покажете на вашето мъниче как да пресипва вода от една чашка в друга. 

Винаги помагайте на вашето дете, но и му давайте възможността да прави нещата само - давайте му съвети и много го насърчавайте!

избери слънцезащитен продукт на Мустела тук Вижте още:

Лятна почивка без болести – как да си я осигурим
Лятото наближава, идва време за почивка на морето, планината или на някое екзотично място. Често обаче плановете ни отиват на вятъра заради някоя вирусна инфекция, която ни спохожда точно тогава. И вместо да се наслаждаваме на хубавите моменти, сме принудени да се борим с висока температура, хрема, болки в гърлото, кашлица или стомашно-чревно неразположение. За съжаление, за вирусите почивка няма и те са готови да атакуват по всяко време.
Ако не искате тази година да се изправите пред такава типична класическа ситуация, е добре да вземете навременни мерки за подсилване на имунитета. 

прочетете цялата статия


Тъмната страна на слънцето – виновник №1 за стареенето на кожата!
Стареенето на кожата е неизбежен процес – с годините тя се променя и изгубва младежкия си вид – отпуска се, появяват се фини линии, бръчки, петна. Само малка част от тези видими признаци на стареене са естествени и неизбежни. Всички останали са причинени от слънцето и могат да бъдат предотвратени с помощта на достатъчно добра защита от UV лъчите.
Достатъчна ли е слънцезащитната козметика през лятото? В дермата (средния слой на кожата) се съдържа колаген – изключително важен белтък, който поддържа кожата свежа и стегната до около 25-30-години.

прочетете цялата статия