»
»

CeraVe – високоефективна козметика със серамидиCERAVE е препоръчвана от дерматолозите серия при различни кожни състояния, вариращи от суха кожа до екзема и акне. Без аромати, некомедогенна и нежна към кожата, тя съдържа 3 важни за кожата серамида за възстановяване на естествената и защитна бариера. 

Тайната на CeraVe

Успехът на CeraVe се основава на формули, съчетаващи 3 основни серамида (серамиди 1, 3 и 6-II). Серамидите са липиди (масла), които се срещат естествено в кожата и са от съществено значение за поддържане на кожната бариера и задържане на влага. Без серамиди, кожата може да стане суха, сърбяща или раздразнена. Благодарение на революционната патентована технология, Multivesicular Emulsion (MVE), която освобождава непрекъснато активни овлажняващи съставки, хидратацията се поддържа през деня само с една употреба.

Защо CeraVe?

От създаването на марката в САЩ през 2005 г. всеки продукт CeraVe е разработен съвместно с водещи дерматолози. Днес, марката предлага набор от продукти за хигиена и специфична грижа на кожа с различни кожни проблеми (акне, розацея, суха кожа, екзема), с препоръки както от лекари, така и от пациенти. Продуктите са високоефективни и не дразнещи, същевременно достъпни за потребителите.
 
ХИДРАТАЦИЯ за суха към много суха кожа   ПОЧИСТВАНЕ за норм. към суха кожа  ПОЧИСТВАНЕ за норм. към мазна кожа 

Цялата гама продукти CeraVe може да намерите в аптеки Афиа Ботева, Афиа Сарафово и Афиа Кирил и Методий.